Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο Προεδρικό Μέγαρο, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ.
Η ελληνική αποστολή, με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Βλάχο, έγινε δεκτή από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα. Ο αρχηγός της ομάδας, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, προσέφερε στον Πρόεδρο αναμνηστική μπάλα υδατοσφαίρισης με τις υπογραφές όλων των διεθνών που συνέβαλαν στην επιτυχία της «γαλανόλευκης» στην Αυστραλία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, καθώς και ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Αφρουδάκης.
Η σύνθεση της εθνικής ομάδας περιλαμβάνει τους Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη, Κώστα Κάκαρη, Παναγιώτη Τζωρτζάτο, Ζαννή Αλαφραγκή, Μανώλη Ανδρεάδη, Αριστείδη Χαλυβόπουλο, Δημήτρη Χατζή, Κώστα Γκιουβέτση, Νίκο Γαρδίκα, Στάθη Καλογερόπουλο, Δημήτρη Νικολαΐδη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Βαγγέλη Πούρο και Σεμίρ Σπάχιτς.
Την αποστολή συνοδεύουν ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, η αναλύτρια βίντεο Κατερίνα Τανκέεβα και η διεθνής διαιτητής Ναταλί Μαρκοπούλου.