ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία

Μητσοτάκης: Βαθιά θλίψη για την απώλεια των ηρώων στην Πυρκαγιά Πόρτο Γερμενού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε βαθιά θλίψη για το τραγικό δυστύχημα με τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα στο Πόρτο Γερμενό, που κόστισε τη ζωή σε έναν Έλληνα συντονιστή και έναν Δανό χειριστή, εκφράζοντας συλλυπητήρια.

Τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα με τα δύο εκμισθωμένα πυροσβεστικά ελικόπτερα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής στον αγώνα κατά των πυρκαγιών, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, το δυστύχημα σημειώθηκε υπό ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, ειδικά για τα εναέρια μέσα.

Ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως η απώλεια του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή, την ώρα που επιχειρούσαν στη μεγάλη πυρκαγιά του Πόρτο Γερμενού, προκαλεί οδύνη σε όλους.

Επιπλέον, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Δεν αγοράζονται οι εκλογές, όσο πλούσιος κι αν είσαι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκδήλωση με τον φωτογράφο Platon στο Μουσείο Μπενάκη, τόνισε την ανάγκη εποπτείας στην τεχνολογία και εξέφρασε επιφυλάξεις για τη δύναμη προσώπων όπως ο Ίλον Μασκ στην πολιτική επιρροή.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Χαρακόπουλου-Δένδια για τον νέο στρατό και τις προκλήσεις

Ο Μ. Χαρακόπουλος, μετά από συνάντηση με τον Ν. Δένδια, τόνισε ότι η αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με την «Ατζέντα 2030» ενισχύει την άμυνα της χώρας και αποτελεί απάντηση στις σύγχρονες απειλές και τον αναθεωρητισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ελληνικό FBI»: Δύο χρόνια δράσης με 262 οργανώσεις εξαρθρώθηκαν

Στο Μέγαρο Μουσικής έγινε εκδήλωση για τα δύο χρόνια της ΔΑΟΕ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τις επιτυχίες της υπηρεσίας στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η αποκατάσταση του κράτους δικαίου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το σύνθημα «νομιμότητα παντού» έγινε καθημερινή μάχη, με παρεμβάσεις σε γειτονιές, γήπεδα, πανεπιστήμια, αιγιαλούς, αγορά και στη διαφάνεια στη διαχείριση δημοσίου χρήματος.
Αντώνης Σαμαράς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Ο λαός γνωρίζει και κρίνει παρά τις προσπάθειες Μητσοτάκη

Ο Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας στον Κ. Μητσοτάκη, τονίζει πως την περίοδο 2012-2014 δεν υπήρχαν οι τουρκικές προκλήσεις που βλέπουμε σήμερα, και πως η κυβέρνηση τότε δεν «νομιμοποίησε» τουρκικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάδας.