Την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι καταδίκασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε την ενέργεια ως «επικίνδυνη πράξη βίας» και τόνισε την ανάγκη να καταδικαστεί απερίφραστα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Όπως επισήμανε, «η βία δεν είναι πολιτική», υπογραμμίζοντας ότι η τοποθέτηση εκρηκτικών ή εμπρηστικών μηχανισμών σε κτίρια, όπου διατρέχουν κίνδυνο πολίτες, δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως μορφή διαμαρτυρίας, αλλά αποτελεί έγκλημα.
Ο υπουργός πρόσθεσε πως η κοινωνία απαιτεί άμεση τιμωρία των υπευθύνων και κατέληξε ότι απέναντι στη βία η απάντηση οφείλει να είναι η ενότητα, η σοβαρότητα και η νομιμότητα.