Φώτο: ΑΠΕ

Με σχόλιο για τις... μεταρρυθμίσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει τις «μεταρρυθμίσεις» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε μία ώρα, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, με τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σχολιάζουν τις μεταρρυθμίσεις του Κ. Μητσοτάκη στα... έπιπλα του Μέγαρου Μαξίμου.

Η συνάντηση είχε ως θέμα συζήτησης την ψήφο των Ελλήνων των εξωτερικού, καθώς ο πρωθυπουργός ερευνα τις πιθανότητες συναίνεσης σε ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Παρ' όλα αυτά δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει προτείνει την επιλογή από τους Ελληνες του εξωτερικού μόνο ορισμένων βουλευτών Επικρατείας.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού συνεχίζονται καθώς τώρα συνομιλεί με την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και ακολουθεί η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 16:00, με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, στις 16:45, και τέλος με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στις 17:30.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίκαιρη ερώτηση για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας

«Δεν είναι ζήτημα καλής θέλησης, είναι ζήτημα αυτονόητης κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, είναι ζήτημα Δημοκρατίας» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στο Facebook.