ΓΔ: 2294.78 0.26% Τζίρος: 200.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:27:42
Φωτο: ΟΝΝΕΔ

ΟΝΝΕΔ: Αποδεκτή η παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

Αποδεκτή έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ την παραίτηση της προέδρου της οργάνωσης της νεολαίας της ΝΔ στην Πεντέλη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αποδεκτή έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ την παραίτηση της προέδρου της οργάνωσης της νεολαίας της ΝΔ στην Πεντέλη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες».

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οργάνωση ανέφερε τα εξής:

«Η θέση της ΟΝΝΕΔ είναι σαφής και ανυποχώρητη: είμαστε δίπλα στην Κυβέρνηση στη διαχείριση τόσο του προσφυγικού, όσο και του μεταναστευτικού με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό, χωρίς φωνές εντυπωσιασμού είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Τα κρίσιμα ζητήματα απαιτούν μέτρο και νηφαλιότητα. Η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης δεν υπηρετεί αυτή την κατεύθυνση και για το λόγο αυτό θα κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι αρμόδιοι να δώσουν άμεσα εξηγήσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε το κόμμα της Μόριας και της Ειδομένης για το σημερινό μάθημα ανθρωπισμού. Το υποκριτικό τους ενδιαφέρον για ένα ζήτημα που αφορά ανθρώπους και τοπικές κοινωνίες είναι εδώ και χρόνια διαπιστωμένο με πικρό τρόπο, δεκάδες νεκρούς και αμέτρητα προβλήματα».

Το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολίαζε την επιστολή που είχε αποστείλει η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη με αφορμή τον σχεδιασμό για παραχώρηση πτέρυγας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ για τη στέγαση μεταναστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: «Δεν είμαστε ίδιοι» για την εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Νέα Αριστερά αναφέρει ότι η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ ως μέσο πολιτικής στοχοποίησης αντιπάλων με ανακριβή στοιχεία, σημειώνοντας πως τα περί απευθείας αναθέσεων το 2015 διαψεύδονται επίσημα.
Λογότυπο Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, την πρώτη γυναίκα που διετέλεσε Πρόεδρος της Βουλής και της Ακαδημίας Αθηνών, τιμώντας το ιστορικό της έργο και προσφορά.
Κώστας Καραμανλής ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής: Η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη ξεχώρισε για ήθος και υπευθυνότητα

Ο Κώστας Καραμανλής αποχαιρετά με συγκίνηση την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, υπογραμμίζοντας το ήθος, τη σπουδαία προσφορά της στον δημόσιο βίο και το συμβολισμό της για την ισότητα στην Ελλάδα.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Θα έρθει ρύθμιση για πετρέλαιο των αγροτών και άλλα μέτρα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου της ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση σέβεται τις αγροτικές κινητοποιήσεις και συνεχίζει τον διάλογο και τις δεσμεύσεις για την επίλυση τοπικών προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα, χωρίς οριζόντιες λύσεις.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δένδιας στην εκδήλωση της ΝΔ Ροδόπης στην Κομοτηνή

Ο Νίκος Δένδιας παρευρέθηκε στην εκδήλωση της ΝΔ Ροδόπης στην Κομοτηνή για την κοπή της βασιλόπιτας, μιλώντας για το έργο της κυβέρνησης στην Εθνική Άμυνα και τη μακροχρόνια σχέση του με το κόμμα.