ΓΔ: 893.76 2.09% Τζίρος: 88.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
katrinis-kinal

Μ. Κατρίνης: «Βούλιαξε» σε λίγους πόντους χιόνι η κυβέρνηση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως έμειναν χωρίς ρεύμα και νερό χιλιάδες νοικοκυριά, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έκλεισε χωρίς σχέδιο και υπό καθεστώς πανικού την εθνική οδό.

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση για την αντίδραση της απέναντι στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης που σημείωσε ότι η κυβέρνηση σε κατάσταση πανικού, θεώρησε ότι το κλείσιμο της εθνικής οδού αρκούσε, χωρίς όμως να έχει σχέδιο.

Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε ότι οι μόνοι που αξίζουν συγχαρητήρια για την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση τους είναι το προσωπικό της πυροσβεστικής, του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και των ενόπλων δυνάμεων που έδωσαν τη μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι πολίτες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατρίνης είπε πως «το επιτελικό κράτος του κ.Μητσοτάκη βούλιαξε μέσα σε λίγους πόντους χιόνι. Χωρίς ρεύμα βρίσκονται για 2 ή και 3 ημέρες 250.000 νοικοκυριά, ενώ έμειναν  και για πολλές ώρες χωρίς νερό. Η κυβέρνηση θεώρησε ότι το κλείσιμο της εθνικής οδού αρκούσε, κίνηση που έγινε υπό το κράτος του πανικού, αφού αυτοί που την αποφάσισαν γνώριζαν ότι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, ενώ δεν υπήρχε ούτε προετοιμασία αλλά ούτε και σχέδιο».

Επισήμανε οτι «με μεγάλη καθυστέρηση ζήτησαν τη συνδρομή του στρατού και της πυροσβεστικής για να καθαρίσουν τους δρόμους και να μαζέψουν τα πεσμένα δέντρα ενώ ο αρμόδιος Υπουργός για την πολιτική προστασία κ.Χαρδαλιάς αναφερόμενος στα προβλήματα ηλεκτροδότησης, μας παραπέμπει στον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ, σε μια εμφανή κίνηση μετάθεσης ευθυνών! Το επιτελικό κράτος του κ.Μητσοτάκη προσπάθησε να επιπλεύσει με επικοινωνισμούς αλλά τελικά βούλιαξε σε λίγους πόντους χιόνι».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

katrinis-kinal
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κατρίνης: Ημίμετρα από την κυβέρνηση μετά την αποτυχία του lockdown

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΚΙΝΑΛ «η πολυδιαφημισμένη κάλυψη παγίων δαπανών δεν αποτελεί μέτρο πραγματικής ρευστότητας αλλά μέτρο συμψηφισμού των φορολογικών οφειλών».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Τέλος τα επικοινωνιακά παιχνίδια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο κ. Κατρίνης επεσήμανε τον κίνδυνο να μοιραστούν οι επιχορηγήσεις για πάγιες δαπάνες σε μεγάλες επιχειρήσεις, αφού τα 400-500 εκατ. και η αύξηση του ορίου επιχορήγησης στα 10 εκατ. δεν αφήνουν περιθώρια στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.