ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Νέα Δημοκρατία

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσει τις εργασίες του το συνέδριο που θα φιλοξενήσει και νυχτερινό συμβολικό αγώνας δρόμου 4χλμ υπέρ της μάχης εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Την πρώτη μέρα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μετά από σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, η Πειραιώς ανακοίνωσε το αναλυτικό του πρόγραμμα του συνεδρίου που θα διεξαχθεί 29/11-01/12 στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Το Σάββατο 30/11, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:

  •  «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».
  •  «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών. Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο λογότυπο του συνεδρίου.

Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://synedrio.nd.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος, μείωση τεκμηρίων

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως θα αυξηθεί το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο παιδί σε ένα ευρύτερο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.
Theodoros Kylakakis, Oikonomia
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Σκυλακάκης: Στα 9,1 δισ. ευρώ το κόστος του προγράμματος της ΝΔ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τις ίδιες τοξικές πρακτικές κατασκευής ψευδών ειδήσεων και δεν διδάχθηκαν τίποτα από την εκλογική ήττα της 21ης Μαΐου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης άλλαξε τον τρόπου που σκέφτεται η κοινωνία

Σε συνέντευξή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υποστήριξε ακόμη ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έπραξε όσα υποσχέθηκε και θα κάνει το ίδιο και στη δεύτερη θητεία του στην κυβέρνηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία συντάχθηκε με την πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη

Ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε σχετικά με τη συνέχιση της κράτησης του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, ότι «το υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι η παράταση της κράτησης προσκρούει στο κράτος δικαίου και το ευρωπαϊκό κεκτημένο».
Ekloges-Niki-ND
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι λόγοι της εκλογικής επιτυχίας της ΝΔ, σύμφωνα με το Ίδρυμα Αντενάουερ

Όπως τονίζει το ίδρυμα το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό αν ληφθούν υπόψη οι προκλήσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών: η πανδημία, το πολιτικό σκάνδαλο παρακολουθήσεων, οι οξείες τουρκικές προκλήσεις.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο λαός ανταποκρίθηκε στο αίτημα για αυτοδύναμη εντολή

Ο επανεκλεγείς βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως ο λαός απέρριψε τα σενάρια του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας παράλληλα την μεγάλη διαφορά που είχε το κυβερνών κόμμα στις λαϊκές γειτονιές.