ΓΔ: 2014.47 0.04% Τζίρος: 199.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Νέα Δημοκρατία

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσει τις εργασίες του το συνέδριο που θα φιλοξενήσει και νυχτερινό συμβολικό αγώνας δρόμου 4χλμ υπέρ της μάχης εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Την πρώτη μέρα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μετά από σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, η Πειραιώς ανακοίνωσε το αναλυτικό του πρόγραμμα του συνεδρίου που θα διεξαχθεί 29/11-01/12 στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Το Σάββατο 30/11, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:

  •  «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».
  •  «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών. Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο λογότυπο του συνεδρίου.

Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://synedrio.nd.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα περιπολικά να γίνονται και ταξί όπως γίνονται και ασθενοφόρα

«Δεν υπάρχει ακμαία οικονομία χωρίς ασφαλή κοινωνία. Ούτε οικονομία και κοινωνία χωρίς ελευθερία, ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.
Nea Dimokratia - ND
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε το συνέδριο της ΝΔ, 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Γιάννης Πλακιωτάκης λέγοντας: «Στα πολλά χρόνια της διαδρομής μου στην πολιτική δεν έχει υπάρξει μέρα μεγαλύτερης συγκίνησης και υπερηφάνειας από την σημερινή».
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Θεσμική εκτροπή και κομματικός έλεγχος επί Αυγενάκη στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πηγές του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Λευτέρη Αυγενάκη για κομματικές παρεμβάσεις, διορισμούς «ημετέρων» και πολιτικό έλεγχο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που οδήγησαν σε απώλεια αξιοπιστίας και καθυστερήσεις πληρωμών.
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ανακριβείς οι ισχυρισμοί Τυχεροπούλου για πιέσεις στο ΥΠΑΑΤ

Πηγές της ΝΔ αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της Παρασκευής Τυχεροπούλου για πιέσεις, τονίζοντας ότι τα έγγραφα και οι απαντήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν επιβεβαιώνουν καμία παρέμβαση ή πολιτική πίεση.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη αντίδραση Γεωργιάδη κατά Νατσιού για ψευδή φωτογραφία στη Βουλή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Δημήτρη Νατσιό για λαϊκισμό και διασπορά ψευδών ειδήσεων, μετά την παρουσίαση φωτογραφίας που αποδείχθηκε ψεύτικη, καλώντας σε σοβαρό δημόσιο λόγο.