Φώτο: Νέα Δημοκρατία

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσει τις εργασίες του το συνέδριο που θα φιλοξενήσει και νυχτερινό συμβολικό αγώνας δρόμου 4χλμ υπέρ της μάχης εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Την πρώτη μέρα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μετά από σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, η Πειραιώς ανακοίνωσε το αναλυτικό του πρόγραμμα του συνεδρίου που θα διεξαχθεί 29/11-01/12 στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Το Σάββατο 30/11, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:

  •  «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».
  •  «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών. Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο λογότυπο του συνεδρίου.

Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://synedrio.nd.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Μεϊμαράκης: Ζητούμε μεγαλύτερη υποστήριξη από την Ευρώπη στη φύλαξη των συνόρων μας

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας και φθηνής δημαγωγίας επεσήμανε ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Είναι ένα κόμμα που πορεύεται με σοβαρότητα, διαλέγεται και συζητά με όρους μέλλοντος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Αβραμόπουλος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιούργησε ένα θετικό μέλλον για τους πολίτες

Την στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη δηλώνει σε συνέντευξή στην Il Messaggero του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος λέγοντας πως «στην Ευρώπη παραδίδουμε χειροπιαστά αποτελέσματα».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Σταϊκούρας: Σήμερα η Νέα Δημοκρατία γράφει το νέο κύκλο

Απολογισμός των πέντε μηνών της κυβέρνησης από τον υπουργό Οικονομικών κατά την ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Σημείωσε πως τα πρώτα δείγματα από την εφαρμογή των πολιτικών έχουν θετικό αντίκτυπο στους εταίρους.