ΓΔ: 2056.39 1.02% Τζίρος: 208.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Triantopoylos-gg-ypoyrgeioy-oikonomikvn
Φωτό: ΑΠΕ

Στη Β. Εύβοια ο Χρήστος Τριαντόπουλος - Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική

Στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά την ισχυρή βροχόπτωση ο Χρήστος Τριαντόπουλος. Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, μεταβαίνει στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από την ισχυρή βροχόπτωση.

Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει από χθες βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Βόρεια Εύβοια, παρά το γεγονός ότι από σήμερα, στις 7 το πρωί έχει σταματήσει η βροχή και έχει βγει ήλιος. Όπως ανέφερε αρμόδιος αξιωματικός, στο κέντρο της πυροσβεστικής δεν έχουν γίνει κλήσεις για πλημμύρες σε σπίτια που να χρειάζεται η επέμβαση της υπηρεσίας. Ωστόσο έγινε μια κλήση μέσω 112 από τέσσερα άτομα, που είχαν εγκλωβιστεί σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στο Ψαροπούλι, καθώς πλημμύρισε χείμαρρος που έριξε τη μάντρα του συγκροτήματος, αλλά όταν έφτασαν εκεί τα πυροσβεστικά οχήματα, οι άνθρωποι είχαν απομακρυνθεί ήδη με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Στη Βόρεια Εύβοια παραμένουν σε διασπορά όλα τα οχήματα της πυροσβεστικής και κυρίως στις περιοχές Ψαροπούλι, Άγιο Βασίλειο και Αγία Άννα, που χτυπήθηκαν από τη νεροποντή.

Συγκεκριμένα είναι σε επιφυλακή 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δυο ερπυστριοφόρα οχήματα, καθώς και δυο διασωστικές λέμβοι από την 1η και 7η ΕΜΑΚ, που έχουν μεταφερθεί εκεί, για προληπτικούς λόγους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για χρέος, οικονομική πολιτική και ΕΡΤ

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούστηκαν στη Βουλή για τη διαχείριση της οικονομίας, το δημόσιο χρέος και την ΕΡΤ, με αιχμηρές τοποθετήσεις Μαρινάκη, Τζανακόπουλου και Καραμέρου σε μια συνεδρίαση υψηλής έντασης.
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε ψηφιακά στη Βουλή η Έκθεση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2026

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης κατέθεσε ψηφιακά τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026, τονίζοντας τον ρεαλιστικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα του. Η συζήτηση αρχίζει στις 27 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται με την ψήφισή του στις 17 Δεκεμβρίου.
Άνδρας με ακουστικά συνεδρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρναούτογλου: Μην παραπλανάτε κτηνοτρόφους για ευλογιά και προστασία φέτας

Ο Σ. Αρναούτογλου καλεί την κυβέρνηση να μην παραπλανά τους κτηνοτρόφους σχετικά με την ευλογιά και τις συνέπειες για τη φέτα, ζητώντας επίσημη ενημέρωση και ξεκάθαρες αποφάσεις αντί για φήμες και ασάφειες.
Γερμανικό Κοινοβούλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον υφυπουργό Πολιτισμού για σύγκρουση συμφερόντων

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον υφυπουργό Βάιμερ για σύγκρουση συμφερόντων, επισημαίνοντας ότι κατέχει το 50% του Ομίλου Weimer ενώ ρυθμίζει τα ΜΜΕ. Ο ίδιος αρνείται ανάμειξη, δηλώνοντας ότι έχει παραιτηθεί από τη διεύθυνση.
Ουκρανικά άρματα μάχης
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουκρανία επιτρέπει σε εταιρείες να διαθέτουν αντιαεροπορικά

Η ουκρανική κυβέρνηση επέτρεψε σε εταιρείες ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και μεταφορών να προμηθεύονται εξοπλισμό αντιαεροπορικής άμυνας ώστε να προστατεύουν καλύτερα κρίσιμες υποδομές από ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις.
Εκλογές στο Κόσοβο
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης στο Κόσοβο

Σε νέες εκλογές οδηγείται το Κόσοβο καθώς και η δεύτερη απόπειρα σχηματισμού κυβέρνησης απέτυχε, με τον Γκλάουκ Κονιούφτσα να μην εξασφαλίζει πλειοψηφία στη βουλή. Η πρόεδρος Οσμάνι αναμένεται να προκηρύξει εκλογές σύντομα.