ΓΔ: 929.97 1.82% Τζίρος: 37.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:59:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Υπερψηφίστηκε με ψήφους της συμπολίτευσης το ν/σ για τις λαϊκές αγορές

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου δήλωσαν 158 βουλευτές ενώ 139 βουλευτές ψήφισαν "κατά". Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του ν/σ είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ.

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του ρυθμιστικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας του υπαίθριου εμπορίου.  
 
Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου δήλωσαν 158 βουλευτές ενώ 139 βουλευτές ψήφισαν "κατά". Αντίστοιχη πλειοψηφία συγκέντρωσε και το άρθρο 67 του νομοσχεδίου, που εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε υπουργό για την έκδοση υπουργικών αποφάσεων που θα ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του υπαίθριου εμπορίου.

Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ υπέβαλε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας και για το άρθρο 67. Από το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, προκύπτει ότι το νομοσχέδιο "πέρασε" με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

adonis-georgiadis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Υπάρχει και το click away για όσους δεν υπακούν στα μέτρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε πως το rapid test είναι αναγκαίο μόνο σε όσους θέλουν να εισέλθουν σε κατάστημα. Σε εξωτερικό χώρο θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ψώνια τους όσοι δεν ασχολούνται με τα μέτρα.