ΓΔ: 866.73 -0.12% Τζίρος: 83.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Katrinis
Φωτο: Μιχάλης Κατρίνης

Μ. Κατρίνης: «Η κραυγή της εστίασης θα ξυπνήσει την Κυβέρνηση;»

Σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη η σημερινή κινητοποίηση για τον κλάδο της εστίασης αποτελεί «μια κραυγή αγωνίας για την επιβίωση χιλιάδων επαγγελματιών και πολλών χιλιάδων εργαζόμενων».

Την ανάγκη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο τον κλάδο της εστίασης, ο οποίος πραγματοποιήσε σήμερα 24ωρη διακοπή λειτουργίας, επισημαίνει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνος ΚΟ για θέματα ανάπτυξης, κ. Μιχάλης Κατρίνης

Στη δήλωσή του ο κ. Κατρίνης τονίζει ότι «Η σημερινή κινητοποίηση των ανθρώπων της εστίασης δεν αποτελεί μια κίνηση  αχαριστίας, όπως βιαστικά την χαρακτήρισε η κυβέρνηση.Είναι μια κραυγή αγωνίας για την επιβίωση χιλιάδων επαγγελματιών και πολλών χιλιάδων εργαζόμενων. Η πτώση τζίρου λόγω της εφαρμογής των αναγκαίων νέων μέτρων, η ταυτόχρονη αποπληρωμή συσσωρευμένων οφειλών που ήταν σε αναστολή λόγω της πανδημίας και οι ξέφρενες ανατιμήσεις σε ενέργεια και υλικά δεν ‘’χωνεύονται’’ εύκολα από την αγορά, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με την συνεχιζόμενη κρίση όσο και με την αδιάφορη στάση της κυβέρνησης στην κρίσιμη αυτή συγκυρία. Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει τους επαγγελματίες της εστίασης και να τους στηρίξει άμεσα για να μπορέσουν να ‘’ανασάνουν’’ και μαζί τους να ‘’ανασάνουν’’ έστω και για λίγο και οι πολίτες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

katrinis-kinal
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Oι λογαριασμοί ρεύματος δεν περιλαμβάνουν την επιδότηση

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, σε μία μόνο εταιρεία, πάνω από 1.000 είναι οι περιπτώσεις που δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους λογαριασμούς.
Katrinis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κατρίνης: Αντιμέτωποι με έκρηξη ακρίβειας βρίσκονται οι πολίτες

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ επανέλαβε την ανάγκη άμεσης αύξησης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και εν συνεχεία καθορισμό από τους κοινωνικούς εταίρους μέσα από ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις.