ΓΔ: 918.74 -2.52% Τζίρος: 56.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:58:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον εθελοντισμό - Πλατφόρμα εγγραφής μελών

Με στόχο τη συμμετοχή των μελών της σε δράσεις εθελοντισμού η Νέα Δημοκρατία ενεργοποιεί πλατφόρμα εγγραφής των μελών της, στην εθελοντική ομάδα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

Σήμερα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η ΝΔ ενεργοποιεί πλατφόρμα εγγραφής των μελών της, στην εθελοντική ομάδα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

«Αν σε ενδιαφέρει να προσφέρεις εθελοντικά στον συνάνθρωπο σου, στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στον τόπο μας, γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας της ΝΔ. Κάνε εγγραφή εδώ: https://nd.gr/mpes-stin-omada-ethelonto» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Η ΝΔ δημιουργεί οργανωμένο δίκτυο εθελοντών, που θα αναπτύξει δράσεις για:

* το περιβάλλον

* την κοινωνική αλληλεγγύη

* την πολιτική προστασία

* τη βελτίωση δημοσίων χώρων

* την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Στόχος η συμμετοχή των μελών μας σε δράσεις εθελοντισμού, που θα οργανώσουμε εμείς ή σε συνεργασία με άλλους φορείς. Και το 2022 θα είναι μια χρονιά που ο εθελοντισμός και η προσφορά, θα έχουν ξεχωριστή θέση για την ΝΔ. Εθελοντής σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη για να βοηθήσω, να διορθώσω, να κάνω τον κόσμο καλύτερο», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Βρούτσης: Ο προϋπολογισμός αυτός είναι ρεαλιστικός και αναπτυξιακός

Ανέφερε πως η πολιτική δεν είναι μόνο λόγια αλλά συγκεκριμένες πράξεις, όπως οι κοινωνικοί νόμοι που έχουν θεσπίσει οι κυβερνήσεις της ΝΔ για τον υπολογισμό των μισθών, το εγγυημένο ελάχιστο εισόδημα, κ.α.