ΓΔ: 869.04 0.23% Τζίρος: 5.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:56:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Katrinis
Φωτο: Μιχάλης Κατρίνης

Κατρίνης για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η πιο ισχυρή εντολή ανανέωσης και ενότητας

«Έχουμε ένα και μόνο δρόμο μπροστά μας: αυτόν που οδηγεί σε μια μεγάλη παράταξη που θα διεκδικήσει να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Την πεποίθησή του ότι ξεκινά μία νέα σελίδα για το Κίνημα Αλλαγής, μετά και την εκλογή του κ. Νίκου Ανδρουλάκη, ως νέου του προέδρου, εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής του κόμματος, κ. Μ. Κατρίνης

Στη γραπτή του δήλωση ο κ. Κατρίνης επισημαίνει ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος της παράταξης με την πιο ισχυρή εντολή ανανέωσης και ενότητας. Η εντολή αυτή μας δεσμεύει όλους. Είναι μια νέα ημέρα, ένα νέο ξεκίνημα. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όχι μόνο σε ρόλο πρωταγωνιστή στο πολιτικό σκηνικό αλλά και στις καρδιές των δημοκρατικών πολιτών, οι οποίοι έδωσαν αποφασιστικό ‘’παρών’’ με τη συμμετοχή τους σε αυτή την ανοικτή, δημοκρατική διαδικασία.

Η δική τους συμμετοχή είναι η πρώτη μεγάλη νίκη. Συμμετοχή που προκάλεσε το φόβο και την ανησυχία σε αυτούς που θέλουν μια δημοκρατική παράταξη, μικρή, ανίσχυρη και ελεγχόμενη. Από σήμερα ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια για να δικαιώσουμε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους. Να αναμετρηθούμε με την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης  και να φανούμε αντάξιοι της.

Έχουμε ένα και μόνο δρόμο μπροστά μας: αυτόν που οδηγεί σε μια μεγάλη παράταξη που θα διεκδικήσει να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα και να εκφράσει όλους αυτούς που σήμερα ωθούνται στο περιθώριο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο δρόμος έχει ανοίξει».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

katrinis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την Αμυντική Συμφωνία με ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη ότι εμφανίστηκε αμήχανος να πείσει για τη σημασία της συμφωνίας, πως προσχώρησε στη ρητορική του κ. Βελόπουλου αμφισβητώντας το διαχρονικό πατριωτισμό του ΠΑΣΟΚ.