ΓΔ: 2045.81 -0.54% Τζίρος: 253.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
katrinis-kinal

Κατρίνης: Tο επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι

«Το κράτος είναι απόν και οι υπεύθυνοι αυτής της επίδειξης ανικανότητας μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες. Τις ευθύνες θα τις αποδώσουν οι πολίτες», τόνισε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και τονίζει: «Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία».

«Αυτή η προειδοποίηση φαίνεται ότι δεν έφτασε ποτέ στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επιτελικό κράτος και στους αρμόδιους υπουργούς. Χιλιάδες πολίτες βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες στην Αττική Οδό, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Πολλές περιοχές της Αττικής μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα», επεσήμανε ο κ. Κατρίνης.

«Το κράτος είναι απόν και οι υπεύθυνοι αυτής της επίδειξης ανικανότητας μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες. Σήμερα, αποδείχθηκε ότι το περίφημο 'επιτελικό κράτος' του κ. Μητσοτάκη δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια επικοινωνιακή φούσκα. Τις ευθύνες θα τις αποδώσουν οι πολίτες», τόνισε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση από την ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον Νίκο Μπουνάκη για δηλώσεις δημόσιων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα μέσω του ΚΥΔ του, ρωτώντας πόσα χρόνια γίνεται αυτό, πόσα χρήματα δόθηκαν και γιατί δεν αντέδρασε για να αποτρέψει την παρανομία.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Το Μαξίμου ήξερε και οργάνωνε τις παράνομες επιδοτήσεις

Το ΠΑΣΟK σχολιάζει πως οι διάλογοι Μπαμπασίδη-Κατσαούνου δείχνουν το ήθος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και θέτει ερωτήματα για το περιβάλλον του πρωθυπουργού σχετικά με τις παράνομες επιδοτήσεις και τη στάση βασικών προσώπων.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο λαός θα σταματήσει ατιμωρησία και ασυδοσία της κυβέρνησης

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολίασε πως ο πρωθυπουργός, για άλλη μια φορά, περιορίστηκε στη διαπίστωση των προβλημάτων, χωρίς να προσφέρει λύσεις, ενώ φαίνεται να του λείπει πλέον το όραμα για τη χώρα.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ πλήθος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Κυβερνητικό δώρο η παραγραφή στον Βορίδη και αμνήστευση στον Αυγενάκη

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση πως υποβαθμίζει τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προσφέροντας "παραγραφή στον Βορίδη και αμνήστευση στον Αυγενάκη" μέσω πολιτικών παρεμβάσεων.