ΓΔ: 2284.4 2.64% Τζίρος: 470.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
katrinis
Φωτο: ΚΙΝΑΛ

Κατρίνης για ΝΔ: Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι

Ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι ο κυνισμός και η ψηφοθηρία αποτελούν την πρώτη ύλη για να αποφεύγουν κάποιοι να αποδίδουν ή να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

«Ο κυνισμός και η ψηφοθηρία στις στάχτες αλλά και στο χιόνι ήταν και παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά της νεοσυντηρητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών», δήλωσε ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, με αφορμή τις δηλώσεις του Σπήλιου Λιβανού και του Πέτρου Δούκα για τις πυρκαγιές στην Ηλεία.

«Ο κυνισμός και η ψηφοθηρία αποτελούν την πρώτη ύλη για να αποφεύγουν κάποιοι να αποδίδουν ή να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Συνέβη το 2007 με τις φωτιές στην Ηλεία, συνέβη και στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, συνέβη και στην πρόσφατη κακοκαιρία. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποπέμψει τον κ. Λιβανό από την κυβέρνηση για την ωμή παραδοχή της "πολιτικής εποποιίας" της κυβέρνησης Καραμανλή να γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2007, μοιράζοντας τριχίλιαρα με κάθε τρόπο, όπως παραδέχτηκε ο τότε υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

«Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτές οι νοοτροπίες και αυτές οι πρακτικές δεν μπορούν να ξεριζωθούν, όσο υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν το κράτος προέκταση του κόμματος τους. Όσο για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών δεν αποδίδονται ευθύνες και δεν υπάρχει μια ορθολογική διαχείριση στην αντιμετώπιση των συνεπειών τους όσο μοιράζονται τριχίλιαρα και διχίλιαρα για να κλείνουν στόματα και να εκμαυλίζονται συνειδήσεις», ανέφερε ο κ. Κατρίνης ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: Η διεύρυνση όρος για ισχυρή προοδευτική παράταξη

Ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, παραμένοντας ο κύριος φορέας της προοδευτικής παράταξης, ενώ τόνισε πως το άνοιγμα του κόμματος ενισχύει τη συσπείρωση και τη δυναμική του χώρου.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Κωνσταντινόπουλος απομακρύνθηκε για εσωκομματική υπονόμευση

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε άτυπα πως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος διαγράφηκε επειδή υπονόμευε συστηματικά το κόμμα και δεν ανέδειξε το έργο του, ειδικά σε κρίσιμες πολιτικές στιγμές για την αντιπολίτευση.
Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Να αποφύγει η Ελλάδα κάθε εμπλοκή στον πόλεμο

Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη συζητήθηκαν η στάση της ΕΕ, οι συνέπειες στη Μ. Ανατολή και ο επαναπατρισμός Ελλήνων. Ο Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη αποφυγής εμπλοκής της Ελλάδας και στήριξης του διεθνούς δικαίου.