Φώτο: Pixabay

Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο από την επιτροπή Οικονομικών

Το γνωστό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο» εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.

Δεκτό -κατά πλειοψηφία- έγινε από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο».

Το γνωστό ως «φορολογικό νομοσχέδιο» εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, κατά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 ενώ οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστημονικό Συμβούλιο Βουλής: «Όχι» στη διάταξη για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

«Δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο φορολόγησης η μη διενέργεια δαπάνης», επισημαίνει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής στην έκθεσή επί του φορολογικού νομοσχεδίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροπολογία στο φορολογικό για αντιμετώπιση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

Τροπολογία κατατέθηκε στο φορολογικό νομοσχέδιο για θέματα αντιμετώπισης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, μισθοδοσίας προσωπικού στο Δημόσιο και θητείας του ειδικού διαχειριστή της ΕΡΤ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράταση ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού προβλέπει διϋπουργική τροπολογία

Το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η σύμβαση δωρεάς μεταξύ Δημοσίου και Ιδρύματος Ωνάση εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020.