ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο από την επιτροπή Οικονομικών

Το γνωστό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο» εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.

Δεκτό -κατά πλειοψηφία- έγινε από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο».

Το γνωστό ως «φορολογικό νομοσχέδιο» εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, κατά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 ενώ οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστημονικό Συμβούλιο Βουλής: «Όχι» στη διάταξη για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

«Δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο φορολόγησης η μη διενέργεια δαπάνης», επισημαίνει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής στην έκθεσή επί του φορολογικού νομοσχεδίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροπολογία στο φορολογικό για αντιμετώπιση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

Τροπολογία κατατέθηκε στο φορολογικό νομοσχέδιο για θέματα αντιμετώπισης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, μισθοδοσίας προσωπικού στο Δημόσιο και θητείας του ειδικού διαχειριστή της ΕΡΤ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ενεργειακή απόδοση

«Το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Αίγυπτο διασφαλίζει τη σταθερότητα του δικτύου μας και την επάρκεια μας», δήλωσε ο υπ. Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας αναφερόμενος στην υπογραφή του σχετικού μνημονίου.
Proypologismos, Budget
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αβεβαιότητες που βάζουν σε κίνδυνο την ανάκαμψη της οικονομίας

Σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού του κράτους προκαλεί αβεβαιότητα η ταχύτητα επαναφοράς της οικονομίας τόσο από πλευρά ζήτησης όσο και προσφοράς. Από τι θα εξαρτηθεί η μεγέθυνση της οικονομίας το 2022.