ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Aris Oikonomou/ SOOC

Τσίπρας: Η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει την ανάρτηση του με απόσπασμα από το «Όνειρο καλοκαιρινού μεσημεριού» του Γιάννη Ρίτσου.

Είναι «η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει. Χωρίς να ξεχωρίζει χρώμα, θρησκεία, διαβατήρια», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμα του για τον εορτασμό της Παναγίας, σημειώνοντας πως είναι μια ημέρα «απαντοχής και ελπίδας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ειδικότερα σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ότι «ο λαός που επιμένει, οι απλοί άνθρωποι που κρατούν με πείσμα τη ζωή τους, τα παιδιά που ονειρεύονται, οι κυνηγημένοι της προσφυγιάς και της φτώχειας, οι πληγωμένοι από την απώλεια, οι φοβισμένοι από το σκότος και το αύριο, αισθάνονται πως σήμερα είναι μια μέρα απαντοχής και ελπίδας». «Η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει. Χωρίς να ξεχωρίζει χρώμα, θρησκεία, διαβατήρια. Η μέρα της Παναγίας», προσθέτει εκφράζοντας ευχές για «χρόνια πολλά» σε όλες και σε όλους. Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει την ανάρτηση του με απόσπασμα από το «Όνειρο καλοκαιρινού μεσημεριού» του Γιάννη Ρίτσου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε φοιτητές: Χρειάζεται «σοκ δημοκρατίας» και συμμετοχής

Σε συζήτηση με φοιτητές του Παντείου, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη δημοκρατικής ανανέωσης και ενεργής συμμετοχής των πολιτών, προειδοποιώντας ότι η πολιτική στασιμότητα μπορεί να ενισχύσει την ακροδεξιά και την αντιπολιτική.
Ελληνικά ευρώ και σημαία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

L’ Espresso: Από την κρίση στην ανάκαμψη, πώς άλλαξε η θέση της Ελλάδας

Το «L’ Espresso» αναλύει τη διαδρομή της ελληνικής κρίσης από το 2009, αναφέρεται στη «συμφωνία-αγχόνη» του Τσίπρα το 2015 και σημειώνει πως η ανάκαμψη της οικονομίας ευνόησε τον Πιερρακάκη, που έγινε επικεφαλής του Eurogroup.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το αντι-ταλέντο Μητσοτάκη, πόσο θα στοιχίσουν τα ανοικτά διόδια και η Eurobank

Το αντιμητσοτακικό μέτωπο, το ποδαρικό της Eurobank στο ΧΑΚ, γιατι καταναλώνουμε από τα έτοιμα, πόσο κοστίζουν στον Προυπολογισμό τα ανοικτά διόδια και η μαγική σκέψη Τσίπρα.