ΓΔ: 2505.37 0.97% Τζίρος: 303.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: Aris Oikonomou/ SOOC.

Ανδρουλάκης: Στη Νέα Δημοκρατία ετοίμαζαν την Καϊλη για μεταγραφή αεροδρομίου

Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε αστραπιαία όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η ευρωβουλευτής και την διέγραψε.

Μήνυμα ενότητας απηύθυνε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Νίκος Ανδρουλάκης αφήνοντας αιχμές κατά της Εύας Καϊλή.
Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στην ομιλία του, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η οποία είναι σε εξέλιξη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία «ετοίμαζαν την Εύα Καϊλη για μεταγραφή αεροδρομίου και τώρα κάνουν ότι δεν την ξέρουν».

Όσον αφορά στα αντανακλαστικά του κόμματός του, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση της Εύας Καϊλή, ο κ, Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε αστραπιαία, διαγράφοντας την ευρωβουλευτή. Επιπλέον, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Δεν θα ανεχτώ καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της παράταξης. Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι ανεκτές.

Είμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και η μάχη απαιτεί να συστρατευτούμε ενωμένοι, ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει ο κύριος εκφραστής των προοδευτικών πολιτών. Όποιος δεν έχει διάθεση για κοινούς αγώνες δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή του κινήματος».

«Από τον Οκτώβριο είχα ανακοινώσει ότι δεν θα βρισκόταν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. «Θυμίζω μάλιστα», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «ότι όταν ο κ. Καϊλή προέβη σε εκείνη την προσβλητική δήλωση για τα δικαιώματα στο Κατάρ, βγήκα αμέσως δημοσίως, σε τηλεοπτική συνέντευξη, και αποδοκίμασα τις θέσεις της». Επίσης , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι είχε εδώ και καιρό «ζυγίσει» τα πράγματα με την Εύα Καϊλη και ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει από τα τέλη Οκτωβρίου στο κόμμα του ότι η ευρωβουλευτής δεν θα βρισκόταν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Θα λάβετε μέτρα για την ακρίβεια;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, ζητώντας ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας και για την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό αφήγημα για την 4ήμερη εργασία»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κ. Τσουκαλάς, δήλωσε ότι το αφήγημα της κυβέρνησης κατά της τετραήμερης εργασίας καταρρίφθηκε, με αφορμή την πιλοτική εφαρμογή της από τον ΟΤΕ. Επισήμανε τη μείωση συντάξεων λόγω πληθωρισμού και εκτίμησε προβάδισμα ΠΑΣΟΚ.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μπροστά με ΠΑΣΟΚ για υπεύθυνη και δίκαιη Ελλάδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε την περιοδεία του στα Δωδεκάνησα με ομιλία στην Κάρπαθο, τονίζοντας ότι τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης δεν αλλάζουν παραγωγικά τη χώρα και κριτικάροντας την κυβέρνηση για ανισότητες και στασιμότητα.