ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Mitsotakis-Kyriakos
Φωτο: Γραφείο Πρωθυπουργού

Το «ευχαριστώ» από τον Κυρ. Μητσοτάκη για τα μηνύματα συμπαράστασης

«Εν μέσω της τρομερής οδύνης και της απώλειας ζωών στα Τέμπη, μας ενθαρρύνουν τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης από όλο τον κόσμο», αναφέρει ο πρωθυπουργός

«Σε όλους όσοι μας προσέγγισαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σας ευχαριστούμε» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους απλούς ανθρώπους αλλά και στους αρχηγούς κρατών από διάφορα σημεία του πλανήτη που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Εν μέσω της τρομερής οδύνης και της απώλειας ζωής στα Τέμπη, τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης από όλο τον κόσμο μας ενθαρρύνουν. Σε όλους όσους μας προσέγγισαν αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή, σας ευχαριστούμε», έγραψε ο πρωθυπουργός.

 

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1631303783715069956?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1631303783715069956%7Ctwgr%5E254ad33bbb321bdd6201199c28244aa1fda63886%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.euro2day.gr%2Fnews%2Fpolitics%2Farticle%2F2177911%2Fmhtsotakhs-ta-mhnymata-symparastashs-mas-entharryn.html

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Ρεαλιστικό σχέδιο Μητσοτάκη για ασφάλεια και ευημερία

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τ. Θεοδωρικάκος δήλωσε στην ERTNEWS πως η κυβέρνηση υλοποιεί όσα υπόσχεται, αναφερόμενος στο σχέδιο του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για το μέλλον. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο μέτρο για κλειστό λογαριασμό παιδιών.
Κυριάκος Πιερρακάκης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Τρίπλα» Πιερρακάκη με την αποταμίευση, τα παρασκήνια της ΔΕΘ και ο GSI

Η παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια, στον Πιερρακάκη πιστώνεται η μεταρρύθμιση για την αποταμίευση, η woke ατζέντα, ο αποτελεσματικός Π. Μαρινάκη, το εμπόδιο για τον GSI και το «στοίχημα» του ρεύματος.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 90η: Μητσοτάκης – Προοδεύουμε σε πολλά πεδία ασφάλειας

Ο πρωθυπουργός, στη 90ή ΔΕΘ, δήλωσε πως η χώρα κινείται στη σωστή κατεύθυνση σε θέματα ασφάλειας, εκφράζοντας ικανοποίηση για τη σύλληψη των ενόχων στη δολοφονία Νέστορα. Τόνισε την ανάγκη καταδίκης της πολιτικής βίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Αναγνωρίζω λάθη, αλλά υπερασπίζομαι το κυβερνητικό έργο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε τα λάθη της κυβέρνησης, τονίζοντας όμως ότι δεν πρέπει να απαξιωθεί το σημαντικό έργο των τελευταίων 7 ετών. Τόνισε τη σημασία της ειλικρινούς αυτοκριτικής αλλά και της αποφυγής υπερβολής.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ Θεσσαλονίκης: Μητσοτάκης – Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας

Ο πρωθυπουργός, στη ΔΕΘ, απαντώντας για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο τρίτης θητείας, σημείωσε πως χρειάζεται σταθερότητα και εμπειρία για τις προκλήσεις και τόνισε ότι στόχος του είναι τολμηρές μεταρρυθμίσεις και μεγαλύτερη σεμνότητα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Η Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε στη ΔΕΘ ότι η αυτοδυναμία είναι απαραίτητη για σταθερή διακυβέρνηση, τονίζοντας πως η ΝΔ δεν ευθύνεται για την απουσία συνεργασιών και πως ο στόχος της αυτοδυναμίας στις εκλογές είναι εφικτός.