ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Oikonomou
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι «ακάθεκτος προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα».

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

«Μιλά για αξιοκρατία αυτός που πολέμησε κάθε θεσμική προσπάθεια λογοδοσίας και αξιολόγησης. Μιλά για δικαιοσύνη και σεβασμό του δημοσίου συμφέροντος αυτός που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο υπουργούς του με το βαρύτατο για δημόσιο λειτουργό αδίκημα, της παράβασης καθήκοντος. Τον παλαιότερο και στενότερο συνεργάτη του τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μιλά για σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος αυτός που έχει αναγάγει σε κορυφαία στελέχη του υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων που ήταν οι στυλοβάτες του κρατισμού και της κομματοκρατίας» αναφέρει.

«Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς που πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και στην αξιολόγηση, σε σύγκρουση με χρόνιες παθογένειες και συντεχνιακές αντιλήψεις που μάς κράτησαν και μάς κρατούν πίσω» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Κώτσηρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώτσηρας: Ισχυρή οικονομία και κοινωνία όρθια στις δύσκολες συνθήκες

Ο υφυπουργός Οικονομίας Γ. Κώτσηρας τόνισε στο 12ο Ετήσιο Φόρουμ Φορολογίας τη συνεχή στήριξη της κυβέρνησης προς πολίτες και επιχειρήσεις, επισημαίνοντας τη σημασία της ελληνογαλλικής συνεργασίας και των εξελίξεων στη Μ. Ανατολή.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Αντιπαράθεση Χατζηδάκη - Ανδρουλάκη στην ολομέλεια

Ο Κ. Χατζηδάκης απάντησε στην αντιπολίτευση για επισυνδέσεις, ΟΠΕΚΕΠΕ και τη Δικαιοσύνη, τονίζοντας την ανάληψη ευθυνών από την κυβέρνηση και καλώντας να αφεθεί η Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις.
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηθεοδοσίου: Άμεση δράση ή κίνδυνος διάλυσης για κοινωνία και επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δηλώνει πως τα μέτρα για τον πληθωρισμό και την ακρίβεια δεν αποδίδουν, ζητώντας άμεσες μειώσεις στον ΕΦΚ καυσίμων και ΦΠΑ βασικών αγαθών, καθώς τα νοικοκυριά δυσκολεύονται.
Κωστής Χατζηδάκης χαμογελά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Διαρκής προσπάθεια για περιορισμό της γραφειοκρατίας στο Δημόσιο

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε στη Βουλή ότι η κυβέρνηση προχωρά σε ουσιαστικές παρεμβάσεις για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, ασκώντας παράλληλα κριτική στην αντιπολίτευση.