ΓΔ: 2629.88 0.25% Τζίρος: 226.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: Aris Oikonomou/ SOOC.

Nίκος Ανδρουλάκης: Χρέος μας να στηρίξουμε τους νέους της Ελλάδας

Δηλώνει μεταξύ άλλων ότι μετά από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο. «Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά».

«Το αναστάσιμο φως ας σημάνει μια πραγματικά νέα αρχή. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά», τονίζει στο Πασχαλινό μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνοντας πως «το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό μετά την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους στα Τέμπη».

Ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνει ότι μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο. «Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά. Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που ζουν με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και τον φόβο για την επόμενη ημέρα. Που έρχονται αντιμέτωποι με τη διαρκή διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και του αποκλεισμού από μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Έχουμε χρέος να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις έχοντας στο επίκεντρο όλους εκείνους, που στερούνται τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού συστήματος δημόσιας υγείας ή βλέπουν τα παιδιά τους να αδικούνται από ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που υποβαθμίζεται αντί να τα προετοιμάζει για την γεμάτη προκλήσεις εποχή μας. Χρονιά πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: Επισκέψεις Ανδρουλάκη και Κυρανάκη στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Επισκέψεις στον Δήμο Αγίου Βασιλείου πραγματοποίησαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για να ενημερωθούν για την πυρκαγιά, τις ζημιές και τις ανάγκες που προέκυψαν στις πληγείσες περιοχές.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Ανδρουλάκη για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσερχόμενος στην εξόδιο ακολουθία του Μανώλη Στρατιδάκη στο Ρέθυμνο, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό των δύο πυροσβεστών κατά τη μάχη με τις φλόγες.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ακλόνητοι στην πολιτική αυτονομία για το δημόσιο συμφέρον

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για πολιτική αλλαγή και κοινωνική δικαιοσύνη, κατακρίνοντας την κυβέρνηση για τη διαχείριση των ευρωπαϊκών πόρων και την ακρίβεια που πλήττει τους πολίτες.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο κοινή συνεδρίαση ΠΣ και Πολιτικών Κύκλων ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι

Αύριο, Πέμπτη, στις 12:00, θα γίνει κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και των Κύκλων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Divani Caravel, υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την προετοιμασία ενόψει της ΔΕΘ.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μιχ. Χουρδάκης εντάσσεται στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ - Ενώνουμε δυνάμεις για αλλαγή

Ο βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης εντάχθηκε στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά από συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης τον καλωσόρισε και τόνισε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής ενόψει εκλογών.