ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Σωκράτης Φάμελλος

Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανεκκίνηση

O πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ένα νέο ισχυρό κόμμα με πολιτική πρόταση που να διεκδικεί και να εξασφαλίζει την προοδευτική διακυβέρνηση.

«Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χρειάζεται «επανεκκίνηση», χρειαζόμαστε νέο κόμμα, νέα πολιτική πρόταση, νέα ηγεσία…», δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Realnews». Σημειώνει ότι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «πρέπει να είναι ισχυρός και νικηφόρος για την κοινωνία, όχι για την επιβίωσή του και σίγουρα όχι για να κρατήσουμε τις καρέκλες μας. Με όραμα και συγκεκριμένο σχεδιασμό για μία ισχυρή και ανθεκτική ελληνική κοινωνία και μία βιώσιμη και καινοτόμα οικονομία προς όφελος όλων».

Αναφέρει ότι υπηρετούμε με συλλογικότητα και ευθύνη όλοι και όλες το ρόλο μας αυτή τη δύσκολη περίοδο «ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών και της χώρας, όπως οφείλει και να καταθέτει ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις στα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν, όπως πρόσφατα για τις πυρκαγιές και την ακρίβεια».

Μιλά για την αναγκαιότητα να αποκατασταθεί το «έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών που "διαγνώστηκε" στις εκλογές, όπως και να γίνει ουσιαστικός διάλογος για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». «Για να έχουμε», τονίζει, «ένα νέο δυνατό κόμμα με πολιτική πρόταση που να διεκδικεί και να εξασφαλίζει την προοδευτική διακυβέρνηση». «Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα η κοινή υπόθεση της προόδου της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας, που μπορούμε να πετύχουμε μόνο συλλογικά και πέρα από προσωπικές επιδιώξεις», απαντά σε ερώτηση αν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Τονίζει πως «πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητα και την προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γιατί είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να προσφέρει κυβερνητική προοδευτική διέξοδο στην ελληνική κοινωνία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντίδραση της κυβέρνησης στην επαναφορά των γκρίζων ζωνών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Η Τουρκία επανέρχεται στην κλιμάκωση μέσω της επικίνδυνης και ανυπόστατης θεωρίας των "γκρίζων ζωνών" - η οποία παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και το δίκαιο της ΕΕ».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στα χέρια ιδιωτών όλη η διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία

«Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δημιουργεί μια εισπρακτική Ανώνυμη Εταιρεία που θα λειτουργεί με ιδιωτικά κριτήρια και την "προικίζει", επιπλέον, με κεφάλαιο και προσωπικό» αναφέρεται στη δήλωση των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Με αποβολές απαντά ο Κ. Μητσοτάκης στον σχολικό εκφοβισμού

«Συνεχίζει την απαξίωση του παιδαγωγικού και διδακτικού ρόλου του σχολείου, καθιστά τους εκπαιδευτικούς σε ρόλο αστυφύλακα και τους γονείς απολογούμενους κι αβοήθητους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν κρύβονται οι σχέσεις Μητσοτάκη με επιχειρηματικά συμφέροντα

Οι πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι αφού ο πρωθυπουργός «απέπεμψε» και «ανάγκασε σε παραίτηση» τους κ.κ. Παπασταύρου και Μπρατάκο, «τώρα προχωρά σε εσωτερική αναδιανομή των αρμοδιοτήτων τους».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Η ΝΔ να υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής

«Αποδέχεται ο πρωθυπουργός; Ιδού η Ρόδος για όλα: Μπάζωμα, μονταζιέρα, κουκούλωμα, εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου, παράνομο διορισμό σταθμάρχη, πράξεις και παραλείψεις. Όλα στο φως» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.