ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
Φωτο: Aris Oikonomou / SOOC

Υπόμνημα από Ν. Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για τις υποκλοπές

Mε το υπόμνημα ζητείται η διασταύρωση της λίστας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την ΕΥΠ για να αποδειχθεί ποιοι από τους στόχους του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δια των δικηγόρων του, κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου υπόμνημα σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, μετά την ανάθεση της έρευνας σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη, με το υπόμνημα ζητείται ενόψει όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η διασταύρωση της λίστας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την ΕΥΠ για να αποδειχθεί ποιοι από τους στόχους του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ. Να εξακριβωθεί δηλαδή αν υπήρξε και λειτούργησε κοινό κέντρο παρακολουθήσεων.

Επίσης σημειώνεται ότι η έρευνα για τη σχέση Predator και ΕΥΠ είχε ζητηθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, που είχε κατατεθεί από κ. Ανδρουλάκη, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Το Flyover είναι ένα ακόμη πείραμα της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «αυτή η κατάσταση οφείλεται στο ότι η κυβέρνηση έχει μια προτεραιότητα: Να υπηρετεί ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και όχι τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Θεσσαλονίκης».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Η οικογενειοκρατία και το ρουσφέτι επικρατούν ακόμη

«Καλό θα ήταν οι πολίτες να στηρίξουν κόμματα που θέλουν η ευρωπαϊκή ενοποίηση να γίνει γρηγορότερα και σε πολλά πεδία, όχι μόνο στην οικονομία» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης για τις ευρωεκλογές.
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας σε όλη την περιφέρεια της χώρας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η οινοποιεία είναι από τους πιο δυναμικούς κλάδους και επισήμανε την ανάγκη επενδύσεων σε ποιοτικά μεταποιημένα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα.
Nikos Androulakis, PASOK, KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είναι φάντασμα η συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι «είναι ένα καθαρό μήνυμα των ευρωπαϊκών θεσμών στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που έχει επιφέρει πλήγματα στους θεσμούς, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διάκριση των εξουσιών».