ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΡΑΕ

RAE, Rythmistiki Arxi Energeias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα ενημέρωσης των καταναλωτών myRAE

Βασικό χαρακτηριστικό της νέας πλατφόρμας είναι η δυνατότητα αποστολής μιας φόρμας παραπόνων προς τους Διαχειριστές Δικτύων και τους Παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.
Κώστας Σκρέκας, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για στην ενεργειακή μετάβαση

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας επανέλαβε ότι για την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου της κυβέρνησης με στόχο την ενεργειακή μετάβαση της χώρας θα απαιτηθούν σοβαρές επενδύσεις σε υποδομές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετ' εμποδίων η διαβούλευση της ΡΑΕ για τη λειτουργίας της Αγοράς Εξισορρόπησης

Οι ενεργοβόροι καταναλωτές (ΕΒΙΚΕΝ) θεωρούν ότι δεν έχουν προταθεί οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για τη μείωση του κόστους ενέργειας. Η πρόταση της ΔΕΗ για τη δημιουργία εφεδρειών.
logariasmos_revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε πόλεμος των εταιρειών με τη ΡΑΕ για τους λογαριασμούς ρεύματος

«Όχι» σε όλα λένε οι πάροχοι για τις προτάσεις της ΡΑΕ για πλαφόν στις αυξήσεις και κατάργηση πέναλτι και παγίων. Κρίσιμες αποφάσεις μετά τις 30 Αυγούστου. Έρευνα και για την εκτίναξη της τιμής χονδρικής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρεύμα: Πλαφόν 30% στις μηνιαίες αυξήσεις και κατάργηση των παγίων

Να περιορίσει τις μηνιαίες προσαυξήσεις των λογαριασμών λόγω της εφαρμογής των ρητρών που συνδέουν τα τιμολόγια με τις τιμές χονδρικής επιχειρεί η ΡΑΕ. Σε δημόσια διαβούλευση θα βγουν οι προτάσεις.
Energeia, Xrimatistirio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τιμές ρεύματος: Ηλεκτρονικό «μάτι» της ΡΑΕ και παρέμβαση στις ρήτρες

Ηλεκτρονικός μηχανισμός θα παρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις των «παικτών» της αγοράς ενέργειας, ώστε η ΡΑΕ να παρεμβαίνει όπου εντοπίζονται στρεβλώσεις. Επιταχύνεται η διαβούλευση για τις ρήτρες στα τιμολόγια.