ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΡΑΕ

energeia-reuma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς να αποφύγετε πρόσθετες χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος

Oι υφιστάμενοι πελάτες ενός προμηθευτή που προσφέρει χαμηλά τιμολόγια μόνο για νέους πελάτες, προκειμένου να αυξήσει το μερίδιο αγοράς του, έχουν δικαίωμα να ζητήσουν να ενταχθούν στο φθηνότερο τιμολόγιο χωρίς χρέωση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Δαγούμας: Η Ελλάδα πυλώνας ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή

Ο πρόεδρος της ελληνικής Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βελτιώσει το πλαίσιο λήψης αποφάσεων, ώστε να υπάρχουν τα εργαλεία «άμεσης αντιμετώπισης» των διαφόρων κρίσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άμεσα μέτρα διαχείρισης της υψηλής παραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές

Σε τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε νωρίτερα η Ρυθμιστική Αρχή, στην οποία συμμετείχαν τα αρμόδια στελέχη των δύο Διαχειριστών αποφασίστηκε η περικοπή παραγωγής από ΑΠΕ για να αποφευχθεί κίνδυνος μπλακ άουτ σε περιόδους χαμηλής κατανάλωσης.
RAE, Rythmistiki Arxi Energeias
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία στην Κομισιόν θα υποβάλουν οι εργαζόμενοι της ΡΑΕ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στη ΡΑΕ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν συναντήσεις με τον Κ. Σκρέκα σε σχέση με το νομοσχέδιο για το νερό που ψηφίστηκε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή μέριμνα για την ενίσχυση του προσωπικού της Αρχής.
RAE, Rythmistiki Arxi Energeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας των εργαζομένων της ΡΑΕ, ζητούν προσλήψεις και αυξήσεις

Οι εργαζόμενοι τονίζουν πως το υπό ψήφιση νομοσχέδιο θα επιφέρει πλήγμα στην ανεξαρτησία της ΡΑΕ και ταυτόχρονα θα οδηγήσει στην πλήρη αποδυνάμωσή της καθώς σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση της ήδη τραγικά υποστελεχωμένης Αρχής με προσωπικό.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το μέρισμα της Εθνικής, η εμπλοκή στην Attica και τα παράπονα της βιομηχανίας

Το «όχι» του SSM και στην Εθνική Τράπεζα για τη διανομή μερίσματος, πού οφείλεται η εμπλοκή στην είσοδο των εφοπλιστών στην Attica Bank, η αναβάθμιση της ΡΑΕ με τα νερά και γιατί οι ενεργοβόρες βιομηχανίες βρίσκονται στα κάγκελα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόνο η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ θα συνάπτουν συμβάσεις με ιδιώτες για το νερό

Αλλάζει το νομοσχέδιο Σκρέκα, εξαιρούνται ρητά οι δημοτικές εταιρείες ύδρευσης από τη συνεργασία με ιδιώτες. Δημιουργείται νέα αρχή με τεράστιο αντικείμενο και ελάχιστο προσωπικό, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΡΑΕ.
energeia_revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενεργειακά δίκτυα: Αλλάζουν τον χάρτη τα σχέδια για επενδύσεις 9 δισ. ευρώ

Έχουν τεθεί σε διαβούλευση προκειμένου να τεθούν σε ισχύ αφού πάρουν το πράσινο φως από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία έχει τον τελικό λόγο για την έγκριση η απόρριψη των επενδύσεων που προτείνονται.