ΓΔ: 1181.21 -0.89% Τζίρος: 23.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:40:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SINGULAR LOGIC

Space Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Space Hellas και Singular Logic ανέλαβαν τον συντονισμό ευρωπαϊκού έργου

Το ευρωπαϊκό έργο BUILDSPACE ύψους 3 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EUSPA και θα προσφέρει υπηρεσίες που θα επιτρέπουν σε τοπικούς φορείς να παρακολουθούν αποτελεσματικά την ενεργειακή απόδοση του κτιριακού αποθέματος μίας πόλης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SingularLogic: Ανέλαβε έργο μέτρησης της ενεργειακής απόδοσης για την ΕΚΟ

Tο έργο περιλαμβάνει μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση μετρητικού εξοπλισμού σε 20 εγκαταστάσεις αποθήκευσης / διακίνησης καυσίμων και σταθμών ανεφοδιασμού αεροσκαφών, στα κεντρικά γραφεία και σε 158 πρατήρια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντικό έργο ψηφιακής αναβάθμισης ανέλαβαν SingularLogic και InDigital

Η ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων θα συνεισφέρουν σημαντικά στην επιτάχυνση της εξυπηρέτησης των δικαιούχων του ταμείου, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει πράξη η πλήρως ψηφιακή απονομή των μερισμάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η SingularLogic υλοποιεί έργο ψηφιακού πολιτισμού για το Δήμο Μυλοποτάμου

Tο έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας πολιτισμού, στην οποία θα παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, τα οποία θα αποτυπώνονται στο χάρτη και θα συνοδεύονται από πλούσιο οπτικοακουστικό περιεχόμενο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε η SingularLogic

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ψηφιακές προκλήσεις, παρέχει ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών, για επιχειρήσεις, οργανισμούς και κάθετες αγορές, ενώ παράλληλα σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής κορυφαίων διεθνών οίκων.