ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TAXISNET

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες ανήλικων μέσω του gov.gr και της ψηφιακής υπηρεσίας myPhoto

Πλέον, ο έχων την επιμέλεια θα μπορεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία ή μετακινήσεις σε φυσικό σημείο εξυπηρέτησης να διεκπεραιώνει τις διαδικασίες για τις οποίες απαιτείται η προσκόμιση φωτογραφίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ζωντανοί» για 100 χρόνια οι φάκελοι των φορολογουμένων στο νέο Taxis

Για έναν αιώνα θα διατηρούνται οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών, η ακίνητη περιουσία, εισοδήματα, χρέη, καθώς και στοιχεία για τον γεωεντοπισμό. Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ανάθεση της κατασκευής του νέου Taxis.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλη αύξηση των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο για το 2023

«Στόχος μας είναι η καθημερινότητα να γίνεται για όλους φιλικότερη με λιγότερη γραφειοκρατία, να εξοικονομούνται  πόροι και το κράτος να ανακτά την εμπιστοσύνη των πολιτών»τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γκάφα ΑΑΔΕ στα μηνύματα σε οφειλέτες για τα τέλη κυκλοφορίας

Για το περιστατικό, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών και την αποτροπή επανάληψης παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη νέα ταυτότητα, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους. Οι πολίτες θα μπουν στο gov.gr και θα κλείνουν το ραντεβού για την έκδοση του νέου δελτίου και ακολούθως το ραντεβού θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή email.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για προσπάθειες εξαπάτησης πελατών λογιστικών γραφείων

Η ΠΟΦΕΕ τονίζει πως οι επαγγελματίες λογιστές δεν ζητούν ποτέ ευαίσθητες πληροφορίες μέσω τηλεφώνου κα καλούν τους πολίτες να καταγγέλλουν άμεσα οποιαδήποτε προσπάθεια απόσπασης των προσωπικών τους δεδομένων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονικός φάκελος για όλους: Τι αλλάζει με το νέο σύστημα TAXIS

Έργο προϋπολογισμού 132 εκατ. ευρώ ο εκσυγχρονισμός του TAXIS. Θα υπάρχει πλήρης καταγραφή του εισοδηματικού και περιουσιακού προφίλ των φορολογούμενων με τη δημιουργία ψηφιακού φακέλου για όλους.