ΓΔ: 1027.47 0.71% Τζίρος: 106.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TAXISNET

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσφυγές κατά της εφορίας με ένα κλικ μέσα από νέα πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Η πλατφόρμα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το Δεκέμβριο και θα δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να υποβάλλουν ενδικοφανείς προσφυγές, αλλά και να παρακολουθούν την εξέλιξη των υποθέσεών τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Power pass: Στις 235.000 οι αιτήσεις έως τώρα, ανοιχτή η πλατφόρμα

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιουνίου. Κατά τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της, η πλατφόρμα θα ανοίγει σταδιακά για τους δικαιούχους, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.
Oikonomou
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Οικονόμου: Αύξηση 142% της πρόσβασης σε υπηρεσίες μέσω TaxisNet

Αυξάνονται διαρκώς οι φορείς που αυθεντικοποιούν τους πολίτες μέσω του Taxisnet ενώ στο πρώτο πεντάμηνο του 2022 82 πληροφοριακά συστήματα του Δημοσίου απέκτησαν αυτή τη δυνατότητα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 276.
euro, metrita, cash, money
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι θα επιστρέψουν με τόκο τα ποσά από την επιστρεπτέα προκαταβολή

Στα μέσα Ιουνίου βγαίνει ο λογαριασμός για τα επιστρεπτέα ποσά με «κούρεμα» έως και 75%, ενώ θα γίνουν εκτεταμένοι έλεγχοι για παράνομη είσπραξη και όσοι εντοπιστούν θα επιστρέψουν εντόκως τα φθηνά δάνεια.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς θα δοθεί η επιδότηση καυσίμων: Ανοίγει η πλατφόρμα στις 26 Απριλίου

Αρχίζει τμηματικά η υποβολή των αιτήσεων ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ. Οι δικαιούχοι θα λάβουν 30 - 50 ευρώ τον μήνα για την περίοδο Απριλίου - Ιουνίου. Εισοδηματικό όριο 30.000 ευρώ, έλεγχος για τέλη και ασφάλιστρα.
Foroi, Forologia, Diloseis
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Τα σημεία - κλειδιά για σωστή συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης

Οι φορολογούμενοι πρέπει να προσέξουν τα στοιχεία των ακινήτων, τα εισοδήματα και τις αναδρομικές αποδοχές, τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ, τις ηλεκτρονικές αποδείξεις, τις μεταβολές στην οικογενειακή κατάσταση και τους φιλοξενούμενους.
staikouras, oikonomikon, proypologismos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Ως αύριο το Taxis θα δέχεται τις φορολογικές δηλώσεις

Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεων του πρωθυπουργού ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι στη φαρέτρα της κυβέρνησης είναι το μέτρο της μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής στην κατεύθυνση στήριξης της κοινωνίας.