ΓΔ: 906.07 1.01% Τζίρος: 91.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shuttrerstock

Γιατί αδειάζει γρήγορα η μπαταρία στο iPhone 11

Άπειρα είναι τα παράπονα χρηστών σε διάφορες πλατφόρμες δικτύωσης που καταγγέλλουν οτι η μπαταρία τους εξαντλείται σχεδόν αυτόματα λόγω του iOS 13.1.3.

Βροχή πέφτουν καθημερινά πια τα παράπονα χρηστών σε πολλές πλατφόρμες δικτύωσης για την μειωμένο χρόνο ζωής της μπαταρίας στο iPhone 11 λόγω του λογισμικού  iOS 13.1.3.

Άπειρα είναι τα παράπονα χρηστών στο @AppleSupport στο Twitter που καταγγέλλουν οτι η μπαταρία τους εξαντλείται σχεδόν αυτόματα. Στο reddit μία ανάρτηση σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας λόγω του iOS 13.1.3 πήρε πάνω από 140 απαντήσεις ενώ σε ερώτηση στο site της Apple πήρε πάνω από 300 απαντήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο δημοφιλής YouTuber iDeviceHelp σε παρουσίαση του iOS 13.1.3 επισημαίνει οτι ένα μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο λογισμικό είναι η εξάντληση της μπαταρίας μετά και από τεστ που έκανε σε διαφορετικές συσκευές. Και όπως ήταν φυσικό, το ένα τρίτο των σχολίων κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο  - περίπου 100 – τονίζουν όχι μόνο την εξάντληση της μπαταρίας αλλά και το πώς και πόσο επηρεάζει τις συσκευές τους. 

Παρά τις διαρκείς αναβαθμίσεις, με μία ακόμα να έρχεται άμεσα, η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να διορθώσει ουσιαστικά το πρόβλημα. 
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Εκτινάχθηκε» η χρήση των δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία το 2020

Το 2020 σημειώθηκε πρωτόγνωρη αύξηση της χρήσης δεδομένων (+65,7%), που κορυφώθηκε, μάλιστα, στο 4ο τρίμηνο του 2020, ενώ τα λεπτά ομιλίας κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση της τελευταίας δεκαετίας (+5,6%).
5G-diktyo-texnologia-tilepikoinwnies-smartphones
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 5G στη ζωή μας: Ποια smartphones «ξεκλειδώνουν» το δίκτυο της νέας εποχής

Ήδη οι πρώτες συσκευές 5G κυκλοφορούν στην Ελλάδα, με τους καταναλωτές να μπορούν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του δικτύου νέας γενιάς που επεκτείνεται σε ολοένα και περισσότερες χώρες του κόσμου.