Φώτο: Shuttrerstock

Γιατί αδειάζει γρήγορα η μπαταρία στο iPhone 11

Άπειρα είναι τα παράπονα χρηστών σε διάφορες πλατφόρμες δικτύωσης που καταγγέλλουν οτι η μπαταρία τους εξαντλείται σχεδόν αυτόματα λόγω του iOS 13.1.3.

Βροχή πέφτουν καθημερινά πια τα παράπονα χρηστών σε πολλές πλατφόρμες δικτύωσης για την μειωμένο χρόνο ζωής της μπαταρίας στο iPhone 11 λόγω του λογισμικού  iOS 13.1.3.

Άπειρα είναι τα παράπονα χρηστών στο @AppleSupport στο Twitter που καταγγέλλουν οτι η μπαταρία τους εξαντλείται σχεδόν αυτόματα. Στο reddit μία ανάρτηση σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας λόγω του iOS 13.1.3 πήρε πάνω από 140 απαντήσεις ενώ σε ερώτηση στο site της Apple πήρε πάνω από 300 απαντήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο δημοφιλής YouTuber iDeviceHelp σε παρουσίαση του iOS 13.1.3 επισημαίνει οτι ένα μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο λογισμικό είναι η εξάντληση της μπαταρίας μετά και από τεστ που έκανε σε διαφορετικές συσκευές. Και όπως ήταν φυσικό, το ένα τρίτο των σχολίων κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο  - περίπου 100 – τονίζουν όχι μόνο την εξάντληση της μπαταρίας αλλά και το πώς και πόσο επηρεάζει τις συσκευές τους. 

Παρά τις διαρκείς αναβαθμίσεις, με μία ακόμα να έρχεται άμεσα, η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να διορθώσει ουσιαστικά το πρόβλημα. 
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

iPhone12
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το νέο iPhone και το στοίχημα των 350 εκατ. συσκευών

Το iPhone 12 δεν ενθουσίασε με τις καινοτομίες του, αλλά προορίζεται να αποτελέσει ένα καλό λόγο για να αρχίσει ένα κύμα μαζικών αναβαθμίσεων συσκευών από χρήστες iPhone, που θα αναζωογονήσει τις πωλήσεις της Apple.