ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shuttrerstock

Γιατί αδειάζει γρήγορα η μπαταρία στο iPhone 11

Άπειρα είναι τα παράπονα χρηστών σε διάφορες πλατφόρμες δικτύωσης που καταγγέλλουν οτι η μπαταρία τους εξαντλείται σχεδόν αυτόματα λόγω του iOS 13.1.3.

Βροχή πέφτουν καθημερινά πια τα παράπονα χρηστών σε πολλές πλατφόρμες δικτύωσης για την μειωμένο χρόνο ζωής της μπαταρίας στο iPhone 11 λόγω του λογισμικού  iOS 13.1.3.

Άπειρα είναι τα παράπονα χρηστών στο @AppleSupport στο Twitter που καταγγέλλουν οτι η μπαταρία τους εξαντλείται σχεδόν αυτόματα. Στο reddit μία ανάρτηση σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας λόγω του iOS 13.1.3 πήρε πάνω από 140 απαντήσεις ενώ σε ερώτηση στο site της Apple πήρε πάνω από 300 απαντήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο δημοφιλής YouTuber iDeviceHelp σε παρουσίαση του iOS 13.1.3 επισημαίνει οτι ένα μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο λογισμικό είναι η εξάντληση της μπαταρίας μετά και από τεστ που έκανε σε διαφορετικές συσκευές. Και όπως ήταν φυσικό, το ένα τρίτο των σχολίων κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο  - περίπου 100 – τονίζουν όχι μόνο την εξάντληση της μπαταρίας αλλά και το πώς και πόσο επηρεάζει τις συσκευές τους. 

Παρά τις διαρκείς αναβαθμίσεις, με μία ακόμα να έρχεται άμεσα, η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να διορθώσει ουσιαστικά το πρόβλημα. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πρώτα iPhone made in India και ο φορτιστής με προδιαγραφές Ευρώπης

Το iPhone 15 βγαίνει στην αγορά και φέρνει δύο μεγάλες αλλαγές: μέρος της παραγωγής γίνεται στην Ινδία, ενώ η Apple υποχρεώθηκε από τις Βρυξέλλες να υιοθετήσει φορτιστή USB. Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει για τους χρήστες η Apple στα iPhone 14

Η Apple έδωσε μεγάλη προσοχή σε τεχνολογίες ασφάλειας, όπως η τεχνολογική ικανότητα εντοπισμού ενός ατυχήματος, αλλά και η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης από ορεινές περιοχές για την ενεργοποίηση επιχειρήσεων διάσωσης.
vivo-smartphone
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Vivo: Έρχεται στην Ελλάδα η ανερχόμενη μάρκα κινητών smartphone

Ξεκινώντας από τον Μάιο, η Vivo που έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες και με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς που φτάνει το 9%, έχει προγραμματίσει να λανσάρει στην Ελλάδα smartphones στην μεσαία και high-end κατηγορία.