ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Diktyo 5G
Shutterstock

Συνεργασία ΗΠΑ με άλλες χώρες για την ανάπτυξη δικτύων τεχνολογίας 5G

Η Ουάσινγκτον προσβλέπει σε συνεργασία με άλλες χώρες που έχουν τις ίδιες απόψεις, για την ταχεία ανάπτυξη των δικτύων τεχνολογίας 5G, ανέφερε σε επιστολή του, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σε μία επιστολή του σήμερα, ότι οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν με «χώρες με τις οποίες έχουν τις ίδιες απόψεις» σε σχέση με την προώθηση της ασφάλειας στην επόμενη γενιά των δικτύων 5G.

Σε μία επιστολή του απο απέστειλε προς τους συμμετέχοντες στην Παγκόσμια Διάσκεψη για την Ραδιοεπικοινωνία (2019 World Radiocommunication Conference) που λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν την πρόθεση «άμεσης ανάπτυξης υπηρεσιών 5G» και βρίσκονται «σε αντίθεση με αυτούς που θα χρησιμοποιήσουν την [τεχνολογία] 5G για να επεκτείνουν τον έλεγχο πάνω στους πολίτες τους και να σπείρουν την διχόνοια μεταξύ των κρατών».

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να ασκούν πιέσεις σε χώρες να μην χορηγήσουν άδειες ανάπτυξης των μελλοντικών δικτύων 5G στην κινεζική εταιρεία Huawei Technologies Co Ltd.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ