ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Glami
Φωτο: Glami Visual Research

Με φωτογραφία η αναζήτηση προϊόντων μόδας

Η γνωστή online μηχανή αναζήτησης για ηλεκτρονικές αγορές GLAMI.gr δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν το προϊόν που τους ενδιαφέρει με βάση φωτογραφία.

Την δυνατότητα αναζήτησης προϊόντων με φωτογραφία εισάγει το www.GLAMI.gr, η γνωστή online μηχανή αναζήτησης για ηλεκτρονικές αγορές μόδας.

Η αναζήτηση με φωτογραφία θα αναβαθμίσει τα αποτελέσματα του search και κάθε επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει το προϊόν μόδας που επιθυμεί αλλά δεν γνώριζε πώς να το αναζητήσει, σε ένα μόνο βήμα.Το μόνο που χρειάζεται, είναι το smartphone ή το tablet του για να φωτογραφίσει το προϊόν που τον ενδιαφέρει.

Η εύρεση του ιδανικού φορέματος ή των ankle boots που φοράνε οι πιο αναγνωρίσιμες influencers, γίνεται εύκολη. Για να τα αποκτήσει ο χρήστης δεν χρειάζεται να γνωρίζει ούτε σε ποιο brand ανήκουν ούτε την ακριβή περιγραφή τους. Αρκεί απλώς να τα φωτογραφίσει ή να χρησιμοποιήσει ένα screenshot με αυτά και να το ανεβάσει στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στο στόχαστρο της WSJ η Google για μεροληψία

Έρευνα της αμερικανικής εφημερίδα δείχνει ότι το δημοφιλές «ψαχτήρι» έχει μια μαύρη λίστα με ιστοσελίδες και μεροληπτεί σε βάρος των συντηρητικών ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης. Αρνείται τις κατηγορίες η Google.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η Ελλάδα παραγωγή drones

Ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας ανέφερε πως η εξέλιξη των εργασιών του προγράμματος «Αρχύτας» για τον σχεδιασμό και παραγωγή ελληνικών drones ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα. Στο τέλος του επόμενου τριμήνου η νέα αξιολόγηση του προγράμματος.