ΓΔ: 810.42 -1.43% Τζίρος: 75.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Startup Europe Week: Επιστρέφει τον Ιούνιο στην Αθήνα

Με events γύρω από το Metaverse, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κρατική βοήθεια προς τις επιχειρήσεις η ελληνική πρωτεύουσα δίνει δυναμικό «παρών» στο μεγαλύτερο startup event της Ευρώπης.

Το Startup Europe Week, το μεγαλύτερο event που γιορτάζει και προωθεί τη νεοφυή επιχειρηματικότητα επιστρέφει στην Αθήνα από τις 06 έως τις 09 Ιουνίου.

Με ένα τετραήμερο γεμάτο κυρίως από δια ζώσης αλλά και online workshops, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από το Metaverse, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη βοήθεια του κράτους προς τις επιχειρήσεις, η ελληνική πρωτεύουσα μπαίνει δυναμικά στον χάρτη της ευρωπαϊκής startup κοινότητας με ένα από τα πιο πλήρη για εφέτος SEW σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Τι είναι όμως το Startup Europe Week;

Το Startup Europe Week είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη η οποία προωθεί την επιχειρηματικότητα και στοχεύει να ενισχύσει τους νέους και τις νέες επιχειρηματίες να αναπτυχθούν όπου και αν βρίσκονται και από όπου και αν προέρχονται.

Μέσα από μια σειρά events το SEW φέρνει σε επαφή όλο το τοπικό startup οικοσύστημα και αναδεικνύει όλα τα μέσα που μπορούν να βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα στην κάθε περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται.

Με παρουσία σε πάνω από 300 πόλεις και 50+ χώρες το SEW συνεργάζεται με περισσότερους από 250 διοργανωτές και ηγέτες στο οικοσύστημα.

Κατά τη διάρκεια του SEW το 2016,2017,2018,2019 and 2021 συμμετείχαν περισσότεροι από 150.000 επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο με το κοινό να φτάνει παγκοσμίως τα 6 εκατ, ενώ περισσότερα από 20εκ ήταν οι Online εμφανίσεις!

Τι περιμένουμε φέτος:

Ο Γιάννης Φούντης, επίσημος συνδιοργανωτής του SEW22 Athens, και η ομάδα εθελοντών έχουν οργανώσει μια σειρά από ομιλίες, workshops και events με σημαντικούς ομιλητές και καλεσμένους!

Με πλούσια agenda και το SEW22 Athens θα πραγματοποιηθεί από τις 6/6 μέχρι και τις 9/6 με ομιλίες γύρω από το Metaverse, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη βοήθεια του κράτους προς τις επιχειρήσεις events σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα! Μέχρι τότε, μπορείτε να περιηγηθείτε στο website του Startup Europe Week (www.startupeuropeweek.eu), αλλά και στο official νέο page για το SEW22 Athens στο Facebook (https://www.facebook.com/sewathensgr).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Facebook, Metaverse
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αποχωρεί το «δεξί χέρι» του Ζάκερμπεργκ στο Facebook μετά από 14 χρόνια

Ο Χαβιέ Όλιβαν, υπεύθυνος ανάπτυξης της Meta, θα πάρει τη θέση της Σέριλ Σάντμπεργκ. Η ανακοίνωση της παραίτησης ανησύχησε τους επενδυτές, με συνέπεια η μετοχή της εταιρείας να υποχωρήσει αρχικά κατά 4%.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 13 Μαΐου το JA Greece βραβεύει την καλύτερη μαθητική «start up» 2022

Το JA Greece φέρνει στο πάρκο του ΚΠΙΣΝ τους μαθητές και τις μαθήτριες από την Κω, την Κρήτη, τη Μυτιλήνη, τη Φλώρινα, το Κιλκίς, τα Τρίκαλα, το Γεράκι Λακωνίας, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για να διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ξεκινά το SymbIASIS για να συνδέσει ελληνικά νοσοκομεία με startup

Το έργο έρχεται να καλύψει την ανάγκη διασύνδεσης των νοσοκομείων με τις startups του τομέα υγείας, ώστε τα νοσοκομεία να εκσυγχρονιστούν και να μετασχηματιστούν ψηφιακά με μεθόδους καινοτομίας.