ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Amazon απειλεί το Netflix στην Ελλάδα, σκληρές μάχες Cosmote TV - EON

Με μερίδιο 35%, το Amazon Prime έχει πλησιάσει το Netflix, που διατήρησε μερίδιο 38% το α' τρίμηνο 2024. Αντεπίθεση της Nova στην Cosmote με την πλατφόρμα EON και εμπλουτισμένο περιεχόμενο. Η συμφωνία Deutsche Telekom με το Netflix.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έπεσαν οι πρώτες ποινές φυλάκισης σε πειρατές συνδρομητικής τηλεόρασης

Συλλήψεις πειρατών σε Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ τα κυκλώματα καρφώνονται μεταξύ τους και διευκολύνουν το έργο των Αρχών. Καθυστέρησε, αλλά θα κατατεθεί σύντομα νομοσχέδιο για ποινές και στους καταναλωτές.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ισχυρό πλήγμα στην πειρατική τηλεόραση, απειλή κυρώσεων σε 26.000 χρήστες

Νέα κόλπα από τα κυκλώματα για να μοιράζουν το παράνομο περιεχόμενο. Χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα, όπως φάνηκε από την τελευταία μεγάλη επιχείρηση των διωκτικών αρχών. Ποιοι οι κίνδυνοι για τους χρήστες.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βαριά πρόστιμα στους χρήστες πειρατικής tv και άμεσο μπλόκο στα sites

Η νέα νομοθετική ρύθμιση που βρίσκεται προ των πυλών θα καθιερώσει ακόμη και τετραψήφια ποσά προστίμων για τους τελικούς χρήστες, ενώ θα μπλοκάρονται με ευέλικτη διαδικασία οι ιστοσελίδες που κάνουν παράνομη μετάδοση.
tileorasi-tv-kanalia-leukes perioxes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς θα «τσιμπήσουν» οι αρχές και τους χρήστες πειρατικής τηλεόρασης

Θα εντοπίζονται οι διευθύνσεις IP και θα στέλνονται «ραβασάκια» στα σπίτια για κλήση στον ανακριτή και επιβολή προστίμου. Μεγάλα «χτυπήματα» από την Αστυνομία σε κυκλώματα πειρατικής τηλεόρασης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Άρχισαν εκστρατεία οι πάροχοι για να κλείσουν την πειρατική τηλεόραση

Σε συνεργασία με τις αρχές, οι εταιρείες επιβάλλουν όλο και περισσότερα «μπλόκα» στις διαδικτυακές διευθύνσεις πειρατικής τηλεόρασης, ενώ έχουν αρχίσει να καλούνται και χρήστες από ανακριτές.
nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Μαύρο» στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV από Nova

H διαμάχη της Nova με τους επιχειρηματίες Β. Μαρινάκη και Θ. Κυριακού δεν αποκλιμακώνεται και μετά από το «μαύρο» στο Μega Channel από αύριο «κατεβαίνουν» από την πλατφόρμα της Nova o ANT1 και το Μακεδονία ΤV.