ΓΔ: 1250.61 0.47% Τζίρος: 178.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Πλήγμα στην αμερικανική οικονομία από την απεργία των σεναριογράφων

Οι σεναριογράφοι διεκδικούν καλύτερες αμοιβές και ένα είδος πνευματικών δικαιωμάτων για τις επαναληπτικές και άλλες προβολές, που, όπως λένε, είναι μια κρίσιμη πηγή εισοδήματος για τα μέλη του Σωματείου που πλήττονται από τις υπηρεσίες streaming.
tv_piracy
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ζητά φθηνότερη συνδρομητική η Κομισιόν για να μειωθεί η πειρατεία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε το πρώτο βήμα για τον τερματισμό της πειρατείας, βάζοντας δύσκολα στους παρόχους καθώς τους καλεί να κατεβάσουν τις τιμές για να κρατήσουν τους καταναλωτές.
tv_piracy
ΔΙΕΘΝΗ

Δράση κατά της πειρατείας τηλεοπτικών μεταδόσεων αναλαμβάνει η Κομισιόν

Η εφαρμογή του νόμου θα ενισχύσει την ευρύτερη καταπολέμηση του παράνομου περιεχομένου σε διαδικτυακές πλατφόρμες, με σημαντικό αντίκτυπο επίσης στις διαδικτυακές μη εγκεκριμένες αναμεταδόσεις αθλητικών και άλλων ζωντανών εκδηλώσεων.
Pappas-SYRIZA
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδικό Δικαστήριο: Καταπέλτης για τον Νίκο Παππά το σκεπτικό της απόφασης

Για αντιθεσμικές και αντισυνταγματικές πρακτικές κάνουν λόγο στο σκεπτικό τους οι δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου και σημειώνουν ότι υπήρχε σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει κανάλι δικής του επιρροής.
Pappas-SYRIZA
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απαλλαγή Ν. Παππά και Χ. Καλογρίτσα πρότεινε η εισαγγελέας

Σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας, τα όσα αποδίδονται στον κ. Παππά δεν συνιστούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ενώ ανέφερε ότι η διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες πραγματοποιήθηκε υπό πλήρη διαφάνεια.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες: Αθώοι Κρέτσος, Καλογρίτσας, και τα μέλη της Επιτροπής

Τα μέλη της επιτροπής τόνισαν στο δικαστήριο πως ο διαγωνισμός προέβλεπε πολλά στάδια ως δικλείδες ασφαλείας πριν από την απόφαση και επεσήμαναν πως λειτούργησαν υπό την πίεση ΜΜΕ, χωρίς αμοιβή.
tileorasi-tv-kanalia-leukes perioxes
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εταιρείες συνδρομητικής TV θα μπαίνουν και στην ελεύθερη τηλεόραση

Αναλυτικά οι αλλαγές στις προϋποθέσεις κατοχής άδειας για την παροχή συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών και πώς μπορούν οι κάτοχοι άδειας συνδρομητικής τηλεόρασης μπορούν να μπουν στην ελεύθερη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Antenna διεθνώς η Linda Jensen

Η νέα Group Chief Executive Officer του ομίλου διεθνώς διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών ομίλων media, όπως το HBO, το MTV και το CME συμβάλλοντας στην ενδυνάμωσή τους.