ΓΔ: 2451.62 -0.78% Τζίρος: 278.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ομπρέλα στη βροχή
Εικόνα ομπρέλας κάτω από έντονη βροχή, κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας στην Ελλάδα.

Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο σε βορειοδυτική Ελλάδα, κυρίως σε Κέρκυρα, Παξούς, Ήπειρο και από αύριο το μεσημέρι στη δυτική και βόρεια Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένεται επιδείνωση του καιρού στη βορειοδυτική Ελλάδα το επόμενο διήμερο.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται τοπικά, κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, με έμφαση στις περιοχές της Κέρκυρας και των Παξών, καθώς και στην Ήπειρο.

Από το μεσημέρι της αυριανής ημέρας, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν επίσης τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμόμετρο καύσωνα
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών Ιουνίου από το 1950 σύμφωνα με την Aemet

Η Ισπανία κατέγραψε τις υψηλότερες θερμοκρασίες Ιουνίου από το 1950, με τη Δευτέρα και την Τρίτη να φτάνουν τους 28,17°C, σύμφωνα με την Aemet, ενώ η Ευρώπη πλήττεται από πρωτοφανές κύμα καύσωνα.