ΓΔ: 2104.48 0.76% Τζίρος: 133.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:17:39
Αμαξοστοιχία Hellenic Train
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train βρίσκεται σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Ελλάδα.

Περισσότερα δρομολόγια Τρένου Πηλίου για τις εορτές

Έκτακτα δρομολόγια θα εκτελέσουν οι αμαξοστοιχίες 3800 και 3801 του Τρένου του Πηλίου τις γιορτές, 24-26 και 31/12 και 1-2, 5-6/1, λόγω αυξημένης ζήτησης. Τα δρομολόγια Σαββατοκύριακου παραμένουν ως έχουν.

Επιπλέον δρομολόγια θα πραγματοποιήσουν οι αμαξοστοιχίες 3800 και 3801 του Τρένου του Πηλίου, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train. Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της αυξημένης ζήτησης και για τη διευκόλυνση των εκδρομέων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3800 και 3801 θα πραγματοποιηθούν στις 24, 25, 26, 31 Δεκεμβρίου 2025, καθώς και στις 1, 2, 5, 6 Ιανουαρίου 2026. Η αμαξοστοιχία 3800 θα αναχωρεί από τα 'Ανω Λεχώνια στις 10:00, ενώ η επιστροφή από τις Μηλιές θα γίνεται στις 15:00 (αμαξοστοιχία 3801).

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, προβλέπεται ενδιάμεση στάθμευση διάρκειας 15 λεπτών στην 'Ανω Γατζέα και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Τα Σαββατοκύριακα, τα δρομολόγια του Τρένου του Πηλίου θα εκτελούνται κανονικά, ακολουθώντας το ισχύον πρόγραμμα.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους εκδοτήρια, στην ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr), στο τηλέφωνο 2130121010 (ειδική γραμμή για τουριστικά τρένα) ή να επισκεφθούν τη σχετική σελίδα της Hellenic Train: https://www.hellenictrain.gr/mia-mythiki-diadromi

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πιερία λόγω αγροτικών μπλόκων στην εθνική οδό

Σε ισχύ προσωρινές ρυθμίσεις στην Πιερία λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, με εκτροπές οχημάτων από τους κόμβους Κατερίνης και Νέας Εφέσου και περιορισμούς στην κίνηση προς Αθήνα.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανός πρώην υπουργός, κοντά στον Σάντσεθ, κατηγορείται για διαφθορά

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Άμπαλος, θα δικαστεί για διαφθορά σχετικά με παράτυπες συμβάσεις μασκών στην πανδημία. Η εισαγγελία ζητά 24 χρόνια κάθειρξη. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία δίκης.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Σε δίκη για διαφθορά ο πρώην υπουργός Χοσέ Λουίς Άμπαλος

Ο Χοσέ Λουίς Άμπαλος, πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Πέδρο Σάντσεθ, οδηγείται σε δίκη για παράτυπες συμβάσεις μασκών στην πανδημία, με την εισαγγελία να ζητά ποινή κάθειρξης 24 ετών. Παραμένει προφυλακισμένος.
Αεροπλάνο στον ουρανό
ΔΙΕΘΝΗ

Βαγδάτη: Κλειστό το αεροδρόμιο λόγω ομίχλης εν μέσω σφοδρών πλημμυρών

Το αεροδρόμιο της Βαγδάτης έκλεισε τη νύχτα λόγω ομίχλης, ενώ το Ιράκ αντιμετωπίζει πλημμύρες με τρεις νεκρούς και ζημιές σε υποδομές. Κλειστά και τα αεροδρόμια Νατζάφ και Σουλεϊμανίγια λόγω των έντονων φαινομένων.
Τρακτέρ σε πορεία διαμαρτυρίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις στη Δυτική Μακεδονία με νέα δράση

Αγρότες και κτηνοτρόφοι στη Δυτική Μακεδονία διατηρούν τα μπλόκα, προχωρούν σε πορεία προς τον οργανισμό πληρωμών στην Κοζάνη και ετοιμάζονται για πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και κρίσιμη σύσκεψη στη Νίκαια.