ΓΔ: 2250.08 -2.12% Τζίρος: 162.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:21:43
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς προς Πειραιά λόγω συσσώρευσης υδάτων

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, λόγω συσσώρευσης υδάτων και κινδύνου για τους οδηγούς.

Η Τροχαία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη.

Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων, που κατέστησε επικίνδυνη τη διέλευση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά διαφωνεί με τη μετεγκατάσταση του Ναυτοδικείου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά αντιτίθεται στη μετακίνηση του ιστορικού Ναυτοδικείου Πειραιά από την πόλη στη Ρουφ Αθήνας, εκφράζοντας τη διαφωνία του με επιστολή προς την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και τους τοπικούς φορείς.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι Τροχαίας - 1.073 παραβάσεις σε μία μέρα

Σε 1.073 παραβάσεις ΚΟΚ προχώρησε η Τροχαία το τελευταίο 24ωρο σε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότερες αφορούσαν ταχύτητα, φορτηγά και μη χρήση κράνους σε ηλεκτρικά πατίνια, ενώ καταγράφηκαν και άλλες παραβάσεις.
Δόμνα Μιχαηλίδου γραφείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαηλίδου: Η ψηφιακή ενδυνάμωση βελτιώνει τη ζωή των ηλικιωμένων

Η Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά δύο ΚΑΠΗ της πόλης, ώστε να παρακολουθήσει την πρόοδο του προγράμματος ψηφιακής εκπαίδευσης ηλικιωμένων και να συνομιλήσει με ωφελούμενους και εκπαιδευτές.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό τροχαίο στα Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 79χρονη

Τραγικό τροχαίο στα Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε 79χρονη στη συμβολή Ηρακλείου και Ορφανίδου, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.