ΓΔ: 2178.76 3.62% Τζίρος: 327.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο ΕΦΚΑ σε λάπτοπ
Η οθόνη λάπτοπ παρουσιάζει το λογότυπο του ΕΦΚΑ σε εσωτερικό χώρο.

Εκτός λειτουργίας προσωρινά ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες e-ΕΦΚΑ

Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, από τις 22:00 έως τις 24:00, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, συμπεριλαμβανομένου του ιστοτόπου, δεν θα λειτουργούν λόγω προγραμματισμένης συντήρησης της υποδομής «ΣΥΖΕΥΞΙΣ-ΙΙ».

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, από τις 22:00 έως τις 24:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες προληπτικής συντήρησης υποδομής στο δίκτυο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ-ΙΙ».

Κατά το διάστημα αυτό, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, καθώς και ο επίσημος ιστότοπος, δεν θα είναι διαθέσιμες.

Η προσωρινή διακοπή αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΚΑ και ευρώ χαρτονομίσματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την Παρασκευή ο e-ΕΦΚΑ καταβάλλει αναδρομικά σε 1.015 συνταξιούχους

Την Παρασκευή θα καταβληθούν 2,18 εκατ. ευρώ αναδρομικά σε 1.015 συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ, κυρίως από ΙΚΑ και ΤΣΠ-ΕΤΕ. Τα ποσά αφορούν διορθώσεις ασφαλιστικών στοιχείων και επανυπολογισμούς κύριας σύνταξης.
ΕΦΚΑ και ευρώ χαρτονομίσματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

E-ΕΦΚΑ: Δεύτερη δόση αναδρομικών για 2.927 δημόσιους συνταξιούχους

Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη πληρωμή αναδρομικών για 2.927 συνταξιούχους μερισματούχους ενόπλων δυνάμεων, για το διάστημα 1/1/2021-31/3/2023. Σε 3.072 συνταξιούχους δεν καταβλήθηκαν ποσά λόγω μηδενικού υπολοίπου.
λογότυπο ΕΦΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή λειτουργίας e-ΕΦΚΑ λόγω διασύνδεσης με Μητρώο Πολιτών

Από 27 Φεβρουαρίου στις 15:00 έως 1 Μαρτίου, το «Μητρώο Πολιτών» δεν θα λειτουργεί λόγω μετάβασης στο G-Cloud. Αναμένονται διακοπές σε ηλεκτρονικές αιτήσεις του e-ΕΦΚΑ, όπως απονομές ή μεταβιβάσεις συντάξεων.