ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πλημμύρα στη Μύκονο
Δρόμος στη Μύκονο πλημμυρίζει λόγω έντονης κακοκαιρίας με αποτέλεσμα ζημιές σε οχήματα και υποδομές.

Νέα ενημέρωση για το έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας

Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση για επιδείνωση καιρού: Επικαιροποίηση εκτάκτου δελτίου σήμερα Πέμπτη 05-02-2026, ώρα 11.00 τοπική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 4/2026), το οποίο είχε εκδοθεί την Τετάρτη. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό δελτίο.

Πιο αναλυτικά, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, αναμένονται:

• Στα νησιά του Ιονίου (Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος) και τη δυτική Στερεά έως νωρίς το απόγευμα.

• Στη δυτική και νότια Πελοπόννησο μέχρι το βράδυ.

• Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως τη νύχτα.

• Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (06-02-2026).

• Στα Δωδεκάνησα από νωρίς το απόγευμα έως και το πρωί της Παρασκευής (06-02-2026).

Παράλληλα, πολύ ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στο Ανατολικό Αιγαίο μέχρι το απόγευμα.

Για τη γενική εξέλιξη του καιρού, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (oldportal.emy.gr), καθώς και μέσω των επίσημων προειδοποιήσεων του Meteoalarm για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή σε ομπρέλα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Eπικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ, επισημαίνοντας ότι παραμένει σε ισχύ η κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας, έως σήμερα το απόγευμα.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία σε Κεντρική και Νότια Κέρκυρα λόγω καιρού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλα τα σχολεία Κεντρικής και Νότιας Κέρκυρας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Η απόφαση σχετίζεται με τον κόκκινο συναγερμό από Πολιτική Προστασία.