ΓΔ: 903.33 0.85% Τζίρος: 55.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Online οι συμβάσεις καταναλωτών με την Protergia

Με την «Ηλεκτρονική Υπογραφή» μπορεί κανείς να υπογράψει online τη σύμβασή του, γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα.

Aκόμα πιο εύκολη τη μετάβαση στο μέλλον της ενέργειας, κάνει η Protergia, ο τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της Mytilineos, παρουσιάζοντάς μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία

Με την «Ηλεκτρονική Υπογραφή» μπορεί κανείς να υπογράψει online τη σύμβασή του, γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Η «Ηλεκτρονική Υπογραφή» απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Protergia. Σε εκείνους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της Protergia, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να ανανεώσουν τη σύμβασή τους. Έτσι, η διαδικασία της υπογραφής μπορεί τώρα να ολοκληρώνεται χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία σε κανένα στάδιο. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν και σε απόλυτη αντιστοιχία με τις ισχύουσες διατάξεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και των ευπαθών ομάδων. 

Με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της κορυφαίας εταιρείας ενέργειας με τρία απλά βήματα: 

  • Λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα έγγραφά προς υπογραφή
  • Συμπληρώνουν τα πεδία με τη σχετική σήμανση
  • Επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους και υπογράφουν ηλεκτρονικά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η διαδικασία είναι καθ’ όλα ασφαλής και μπορεί πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet, ακόμα και smartphone. Ο συνδρομητής ενημερώνεται αναλυτικά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ενώ για οτιδήποτε χρειαστεί, υπάρχουν πάντα οδηγίες προκειμένου να έρθει σε απευθείας επαφή με την Protergia. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ