ΓΔ: 1458.52 0.43% Τζίρος: 74.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια μόνο για διακοπή της δίκης Folli Follie από τον ΔΣΑ

Δεν εγκρίθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 14/12 έγγραφο αίτημα χορήγησης άδειας για παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας από πλευράς Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie.

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στην οποία σημειώνει ότι «αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με την ποινική δίκη της FOLLI FOLLIE, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρει ότι την 14.12.2023 υπέβαλε στο ΔΣΑ έγγραφο αίτημα για τη χορήγηση «άδειας για την παράσταση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την υποστήριξη της κατηγορίας από πλευράς Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie η οποία θα εκδικαζόταν, μετά από διαδοχικές διακοπές από το Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, την 18/12/2023».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «Το αίτημα δεν εγκρίθηκε με έγγραφη απάντηση του ΔΣΑ. Αντίθετα χορηγήθηκε άδεια από τον Σύλλογο για παράσταση στις 18.12.2023 μόνο για υποβολή αιτήματος διακοπής της δίκης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

xrimastirio, agores, xa, metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Τι αλλάζει στον Κανονισμό του ΧΑ για διασπορά, επιτήρηση, νέες εισαγωγές

Τουλάχιστον 25% θα πρέπει να είναι η ελεύθερη διασπορά των νέων εισαγωγών, ενώ για τις υφιστάμενες εταιρείες ο πρώτος σχετικός έλεγχος θα γίνει τον Ιούλιο του 2025. Αναστολή για τις μετοχές που είναι δύο χρόνια σε επιτήρηση.
Intralot
ΑΓΟΡΕΣ

Intralot: Έγκριση της Επ. Κεφαλαιαγοράς στο ενημερωτικό για το ομόλογο

To Ενημερωτικό της Intralot αφορά τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 130.000 ομολογιών στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.