ΓΔ: 903.61 0.88% Τζίρος: 24.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:38:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Πέρασαν δύο «πακέτα» για το 2% της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στο Χρηματιστήριο

Συνολικά «άλλαξαν χέρια» 2,3 εκατ. μετοχές της εταιρείας, με τιμή στο πρώτο πακέτο 13 ευρώ και στο δεύτερο 12,80 ευρώ και συνολική αξία της συναλλαγής στα 29,9 εκατ.

Δύο «πακέτα» μετοχών, συνολικού ύψους 29,9 εκατ. ευρώ πέρασαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών για την εταιρία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Το πρώτο ήταν ύψους 1,5 εκατ. μετοχών και το δεύτερο 800.000 μετοχών. 

Στο πρώτο η πώληση για τη μετοχή έγινε στα 13 ευρώ και στο δεύτερο στα 12,80 ευρώ, με το συνολικό αριθμό των μετοχών που διακινήθηκαν να αφορούν το 1,99% της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

«Απόρθητες» και σήμερα οι 900 μον., γύρισαν στο «μείον» οι τράπεζες

Εν μέσω περιορισμένης συναλλακτικής δραστηριότητας, ο Γενικός Δείκτης δεν κατάφερε να βρει τα «καύσιμα» που χρειαζόταν για να σπάσει το φράγμα των 900 μονάδων. Έχασαν όλα τα κέρδη την τελευταία ώρα οι τράπεζες.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
ΑΓΟΡΕΣ

Πλησιάζει πάλι τις 900 μονάδες ο Δείκτης, συνεχή τα ρεκόρ στα ομόλογα

Επανήλθαν σε άνοδο, αλλά χωρίς μεγάλη ορμή, οι τραπεζικές μετοχές και ο Δείκτης δίνει τη «μάχη» για τις 900 μονάδες. Στο 0,544% υποχωρεί η απόδοση του 10ετούς ομολόγου. Τι λέει η Citi για τις αποτιμήσεις.
Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Με στήριγμα τις τράπεζες επιχειρεί να διασπάσει τις 900 μονάδες ο ΓΔ

Μετά τις χθεσινές ρευστοποιήσεις που προήλθαν από το ανοδικό σερί των τελευταίων ημερών, οι τραπεζικές μετοχές ανακάμπτουν και δίνουν στήριξη στην αγορά στην προσπάθεια να σπάσει και σήμερα το φράγμα των 900 μονάδων.
Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

«Δύσκολες» για τον Δείκτη οι 900 μον. καθώς έχασαν έδαφος οι τράπεζες

Δύο φορές στη συνεδρίαση ο Δείκτης «πάτησε» τις 900 μονάδες αλλά οι πωλητές πήραν τον έλεγχο της συνεδρίασης την τελευταία μιάμιση ώρα και τον οδήγησαν 0,25% χαμηλότερα στις 895,19 μονάδες. Ρευστοποιήσεις στις τράπεζες.
Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Μάχη για τις 900 μονάδες στο ΧΑ, κόπηκε η φόρα των τραπεζών

Σε χαμηλές στροφές σήμερα οι τραπεζικές μετοχές ωστόσο ο Γενικός Δείκτης καταφέρνει να διατηρεί το θετικό μομέντουμ και να προσπαθεί να διατηρηθεί στις 900 μονάδες. Σε νέο ιστορικό χαμηλό το 10ετές ομόλογο.