ΓΔ: 892.13 -2.27% Τζίρος: 74.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Στην πρώτη θέση μεταξύ των χρηματιστηριακών τον Ιούλιο

Η εταιρεία είχε μερίδιο 20,07%, ενώ στη δεύτερη θέση για τον μήνα Ιούνιο βρέθηκε η Εurobank Equities με μερίδιο 19,58% και στην τρίτη, η National Securities με μερίδιο αγοράς 12,82%.

Την πρώτη θέση στην κατάταξη των χρηματιστηριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά (ελληνικών και ξένων) κατέλαβε η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ και κατά το μήνα Ιούλιο 2021. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηριίου Αθηνών η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ είχε μερίδιο αγοράς της τάξης του 20,07% επί του συνόλου των συναλλαγών, με την αθροιστική αξία των συναλλαγών των χρεογράφων να ανέρχεται σε 593,36 εκ. ευρώ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η χρηματιστηριακή η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή των ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις συναλλαγές τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ενισχύει σταθερά το μερίδιό της στην αγορά.

Στη δεύτερη θέση για τον Ιούλιο του 2021, βρέθηκε η Εurobank Equities με μερίδιο 19,58% και στην τρίτη, η National Securities, με μερίδιο αγοράς 12,82%.

Τα ποσοστά των χρηματιστηριακών στην αγορά

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

«Σφυροκόπημα» ρευστοποιήσεων στο ΧΑ, χαμηλότερα των 890 μον. ο ΓΔ

Μεγάλες πιέσεις για τις τραπεζικές μετοχές, με την Εθνική Τράπεζα να υποχωρεί 5,8%, ενώ αρνητικά κινείται το σύνολο της υψηλής κεφαλαιοποίησης, με το ΧΑ να ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αρνητικό διεθνές κλίμα.