ΓΔ: 2273.73 -0.09% Τζίρος: 240.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Παραμένει αμετάβλητος ο ΓΔ στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου

O Γενικός Δείκτης Τιμών στο άνοιγμα της συνεδρίασης διαμορφώνεται στις 877,78 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,09%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,02 εκατ. ευρώ.

Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 877,78 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,09%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,02 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,23%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,16%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Lamda Development(+0,83%), της ΕΧΑΕ (+0,67%) και της Τιτάν (+0,55%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo(-1,41%), της Fourlis(-0,72%) και του ΟΠΑΠ (-0,64%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+3,95%) και του Εμπορίου (+1,03%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-1,17%) και των Ταξιδιών (-0,51%).

Ανοδικά κινούνται 22 μετοχές, 16 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Τζιρακιάν+8,47% και Ίλυδα+5,80%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Γενική Εμπορίου-4,24% και Μουζάκης-3,49%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Τα 5 μικρομεσαία που περιμένουν τη σειρά τους, γιατί απέχουν από το ράλι

Με τον Γενικό Δείκτη στο +280% από το 2018, αρκετές μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών παραμένουν πίσω, παρά βελτιωμένα μεγέθη και ισχυρούς ισολογισμούς. Οι 5 μικρομεσαίες που απέχουν εντελώς από το «πάρτι».