ΓΔ: 932.96 2.15% Τζίρος: 88.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CHIPITA

Σπύρος Θεοδωρόπουλος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ξέσπασμα Θεοδωρόπουλου, τα χαμένα chip της Apple και το ράλι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος προσφέρει στις τράπεζες κάτι που σπανίως συναντούν: δημόσια και θερμή υποστήριξη, οι εφοπλιστές κερδίζουν εδάφη στη μάχη της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η Κ. Σαββαΐδου και το Ευρ. Δικαστήριο και το πάθημα της Apple με τα μικροτσίπ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η προφητεία Μητσοτάκη για θρίαμβο, ο Mr. Chipita και η απλή αναλογική στη Βουλγαρία

Η αισιοδοξία Κ. Μητσοτάκη για επερχόμενο θρίαμβο μετά την καταστροφή της δεκαετίας του '10, όταν ο Σπ. Θεοδωρόπουλος «έτρωγε πόρτα» από τις τράπεζες, η προειδοποίησή του για την ακρίβεια και οι περιπέτειες της Βουλγαρίας με την απλή αναλογική.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κλειδώνει» το ιστορικό deal της Chipita με τη Mondelez International

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση του ιστορικού deal που πραγματοποίησε η Mondelez με την εξαγορά της Chipita αντί 2 δισ. δολαρίων καθώς οι μέτοχοι της εταιρείας αναμένεται να εγκρίνουν σήμερα την συμφωνία. Τι παίρνει η Mondelez.
Alpha Bank
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ανακούφιση στην Alpha, η μακάρια Επ. Κεφαλαιαγοράς και τα διδάγματα της Chipita

Πώς πείθει η Alpha Bank τους επενδυτές για την αύξηση, το -30% της μετοχής και οι ευθύνες της Επ. Κεφαλαιαγοράς, η περιπέτεια του ΑΔΜΗΕ με τις μοναχές και το success story Θεοδωρόπουλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Chipita: Το ιστορικό deal των 2 δισ. δολ. για την ελληνική πολυεθνική

Η διεθνής επιτυχία του συσκευασμένου κρουασάν, η παρουσία σε 67 χώρες με δύο δισεκατομμύρια καταναλωτές και οι ιδιοκτησιακές αλλαγές μέχρι τη συμφωνία εξαγοράς από τον όμιλο Mondelēz International.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Chipita: Δωρεά ύψους 500.000 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στο ΕΚΑΒ  

Η εταιρεία συμμετέχει και σε μία αποστολή αγοράς ενός μεγάλου φορτίου αναλώσιμων προστασίας, το οποίο θα συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας με επιπλέον 50.000 μάσκες.