ΓΔ: 828.57 0.43% Τζίρος: 20.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:37:06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αναβάλλεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

«Με στόχο την προστασία της υγείας των Ρώσων πολιτών, των επισκεπτών και των συμμετεχόντων στο φόρουμ, αποφασίσαμε να μην διεξαχθεί εφέτος» δήλωσε επικεφαλής της επιτροπής Αντρέι Μπελαούσοφ.

Η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης αποφάσισε να αναβάλλει την διεξαγωγή του το 2020 εξαιτίας του κοροναϊου, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της επιτροπής Αντρέι Μπελαούσοφ.

«Με στόχο την προστασία της υγείας των Ρώσων πολιτών, των επισκεπτών και των συμμετεχόντων στο φόρουμ, αποφασίσαμε να μην διεξαχθεί εφέτος» δήλωσε ο Μπελαούσοφ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την σχετική ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους κινδύνους που απορρέουν από την έξαρση του κοροναϊού και την εξάπλωση του σε χώρες που συμμετέχουν στο φόρου,

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης επρόκειτο να διεξαχθεί στο διάστημα 3-6 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη. Επρόκειτο μάλιστα να υπάρξει συζήτηση με θέμα «ο νέος κοροναϊός και οι παλιές προκλήσεις: πως θα περιορισθούν οι οικονομικές συνέπειες των επιδημιών;» , στην οποία θα συμμετείχαν εκπρόσωποι διεθνών και ρωσικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγεία, επιστήμονες και επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Έλεγχοι για ρύπανση μετά από ατύχημα σε αγωγό φυσικού αερίου στη Σιβηρία

Στη Ρωσία, οι βιομηχανικές μολύνσεις είναι συχνές λόγω παλιών υποδομών ή της έλλειψης ελέγχων. Πρόσφατα, η Nornickel καταδικάστηκε να καταβάλει 1,6 δισεκ, ευρώ μετά τη διαρροή 21.000 τόνων καυσίμου στον υδροφόρο ορίζοντα της Αρκτικής.
Alexei_Navalni
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Θα απαντήσουμε στις κυρώσεις της ΕΕ για Ναβάλνι

Το πρακτορείο TASS επικαλούμενο διπλωματική πηγή αντιπροσωπείας, μιας εκ των χωρών της ΕΕ στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μετέδωσε ότι οι πρέσβεις των 27 χωρών μελών της ΕΕ κατέληξαν στις κυρώσεις που θα επιβάλουν.