ΓΔ: 831.32 0.76% Τζίρος: 7.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:55:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παρελθόν από το ΔΣ της Microsoft ο Μπιλ Γκέιτς

Ανακοίνωση που εξέδωσε η Microsoft αναφέρει ότι ο Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο σε άλλες δραστηριότητες όπως η εκπαίδευση, η υγεία και η κλιματική αλλαγή.

Αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft, ο ιδρυτής της Μπλιλ Γκέιτ, όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός του κλάδου της τεχνολογίας.

Ανακοίνωση που εξέδωσε η Microsoft αναφέρει ότι ο Μπιλ Γκέιτς αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο σε άλλες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων η εκπαίδευση, η υγεία και η κλιματική αλλαγή. Θα συνεχίσει ωστόσο να συμβουλεύει την SEO της εταιρείας, Σάτια Ναντέλα και άλλων μελών της διοίκησης, τονίζει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2008 είχε αποχωρήσει ο Γκέιτς από τη θέση ως επικεφαλής της εταιρίας, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί περισσότερο στο φιλανθρωπικό του έργο. Ωστόσο, έως το 2014 παρέμεινε ως πρόεδρος του συμβουλίου της εταιρίας που δημιούργησε. 

Μετά από την αποχώρηση του Μπιλ Γκέιτς, το ΔΣ θα αποτελείται από 12 μέλη.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

NY Times: Μια «μεγάλη, πολιτική σαπουνόπερα» οι διαπραγματεύσεις Microsoft - TikTok

Οι παρεμβάσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έφεραν σύννεφα στη συμφωνία, ενώ πλέον υπάρχουν κι άλλες προσφορές, με τη βασικότερη να έρχεται από την εταιρεία λογισμικού Oracle.
ΔΙΕΘΝΗ

Η πρόταση του Μπ. Γκειτς για τη διανομή φαρμάκων κατά του κορονοϊού

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft τόνισε πως αν τα φάρμακα και τα εμβόλια για τον κορονοϊό δεν είναι διαθέσιμα σε όλους τότε η φονική πανδημία θα παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.