ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομία
Φώτο: Shutterstock

Πυροβολισμοί από ένοπλο σε εστιατόριο στο Μαυροβούνιο, πληροφορίες για νεκρούς

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σήμερα σε εστιατόριο σε πόλη του νότιου Μαυροβουνίου, κοντά στην ιστορική πόλη Τσέτινιε, με τους πυροβολισμούς να αφαιρούν τη ζωή "πολλών ανθρώπων" πριν ο δράστης τραπεί σε φυγή.

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σήμερα μέσα σε εστιατόριο σε μια πόλη στο νότιο Μαυροβούνιο, κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Τσέτινιε, σκοτώνοντας «πολλούς ανθρώπους» πριν τραπεί σε φυγή ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο (RTCG), επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας, μετέδωσε πως «το απόγευμα, σε ένα εστιατόριο στο Μπάιτσε, ο A.M., 45 ετών, σκότωσε πολλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας πυροβόλα όπλα. Ο άνδρας, οπλισμένος, έφυγε από το κτίριο και τράπηκε σε φυγή», πρόσθεσε η αστυνομία.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίτκυο Vijesti TV μετέδωσε ότι ένας καυγάς ξέσπασε σήμερα απόγευμα πριν τους πυροβολισμούς. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το Vijesti TV.

Η αστυνομία δεν ανέφερε αριθμό θυμάτων.

Ο ύποπτος δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου έστειλε ειδικές μονάδες στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στρατιώτες στο Μάλι
ΔΙΕΘΝΗ

Εκτεταμένες συντονισμένες επιθέσεις Τουαρέγκ και τζιχαντιστών στο Μαλί

Το Μαλί έγινε ξανά πεδίο σφοδρών συγκρούσεων, με συντονισμένες επιθέσεις τζιχαντιστών και Τουαρέγκ σε πολλές περιοχές, λίγες εβδομάδες μετά την κατάληψη της Κιντάλ και τον θάνατο του υπουργού Άμυνας.
Βομβαρδισμός στο νότιο Λίβανο
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινός στρατός: Εξοντώσαμε οπλισμένο τρομοκράτη στον νότιο Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι στο νότιο Λίβανο, σε εχθροπραξίες με τη Χεζμπολά, σκότωσε ένοπλο άνδρα που κινείτο εντός της ζώνης ασφαλείας στο Ματζντάλ Ζουν, χωρίς να διευκρινίσει αν ανήκε στη Χεζμπολά.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνες στη Γερμανία για Ουκρανή ύποπτη της επίθεσης στο Μονακό

Οι αρχές αναζητούν 39χρονη Ουκρανή με μόνιμη κατοικία στη Γερμανία, ως ύποπτη για την έκρηξη στο Μονακό που τραυμάτισε τρεις. Έρευνες έγιναν σε σπίτι και όχημά της, ενώ θεωρείται πιθανό να είχε συνεργούς.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σύσκεψη με τον υπουργός Προτασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη και στελέχη Αντιτρομοκρατικής για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ και τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.
Υπουργείο Εξωτερικών ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Στήριξη στο δικαίωμα του Πακιστάν για άμυνα κατά τρομοκρατικών επιθέσεων

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε πως η Ουάσιγκτον στηρίζει το δικαίωμα του Πακιστάν στην άμυνα κατά τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ συνεχίζονται οι έντονες συγκρούσεις με το Αφγανιστάν, που έχουν κορυφωθεί από τον Φεβρουάριο.