ΓΔ: 2284.4 2.64% Τζίρος: 470.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
Φώτο: SOOC

Συνάντηση Τασούλα με Χασάνι: Στο επίκεντρο οι ελληνοαλβανικές σχέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα υποδεχθούν τον Αλβανό ΥΠΕΞ Ίγκλι Χασάνι την Τρίτη για συζητήσεις και κοινές δηλώσεις.

Σειρά επίσημων επαφών στην Αθήνα θα έχει την Τρίτη 3 Ιουνίου ο Υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών της Αλβανίας Ίγκλι Χασάνι.

Στις 11:30 π.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντησή του με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη. Μετά τη συνάντηση, στις 12:00 μ.μ., οι δύο ΥΠΕΞ θα παραχωρήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στις 14:15, ο κ. Χασάνι θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας–Αλβανίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τασούλα με Αλβανίδα ΥΠΕΞ Ελίζα Σπιροπάλι στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ Αλβανίας Ελίζα Σπιροπάλι, τονίζοντας τη σημασία των διμερών σχέσεων, της προστασίας της Ελληνικής Μειονότητας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της Αλβανίας.
Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τασούλας συνεχάρη τον Πετρούνια για το χρυσό στους κρίκους στο Κάιρο

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Καΐρου, εκφράζοντας υπερηφάνεια και θαυμασμό για τη διαρκή του επιτυχία.
Γυναίκα σε τροπικό θέρετρο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελλάδα και Αλβανία ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τουρισμό

Η FedHATTA και η Αλβανική Ομοσπονδία Τουρισμού υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας στην Αθήνα, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας-Αλβανίας και την ανάδειξη κοινών δράσεων για αμοιβαίο όφελος.