ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σύννεφα στον ουρανό

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 22 Ιουνίου 2025

Για την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και πιθανόν της Μακεδονίας.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά ηπειρωτικά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τμήματα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά τμήματα. Πιο αναλυτικά:

Για την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και πιθανόν της Μακεδονίας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 26 βαθμούς), 20 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά έως τους 32 βαθμούς), 21 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 4-5 μποφόρ, που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάλασσα με σύννεφα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικά και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.
Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αποδυναμώθηκε ο κυκλώνας Ισαΐας στην κατηγορία 1 στη Φλόριντα

Ο κυκλώνας Ισαΐας εξασθένησε σε κατηγορία 1 αφού έφτασε στη Φλόριντα, με ανέμους 150 χλμ/ώρα. Το NHC προειδοποιεί για καταιγίδες και πλημμύρες, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.
Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

Κυκλώνας Isaias: Στην κατηγορία 3 πριν «χτυπήσει» τον νότο των ΗΠΑ

Ο κυκλώνας Isaias ενισχύθηκε σε κατηγορίας 3 και απειλεί τις πολιτείες Φλόριντα, Αλαμπάμα και Μισισιπή, με ανέμους ως 195 χλμ/ώρα, έντονες βροχές και μεγάλες πλημμύρες από το βράδυ έως το πρωί του Σαββάτου.