ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αεροσκάφος Airbus A320neo

Αναγκαστική προσγείωση Airbus A320 στην Αγία Πετρούπολη λόγω βλάβης

Αεροσκάφος Airbus A320 που εκτελούσε πτήση Αγία Πετρούπολη–Μπακού προσγειώθηκε εκτάκτως λόγω βλάβης στο σύστημα προσγείωσης. Το αεροδρόμιο ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις.

Ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A320, το οποίο εκτελούσε πτήση από την Αγία Πετρούπολη προς το Μπακού, πραγματοποίησε κατεπείγουσα προσγείωση στην πόλη της αναχώρησής του, εξαιτίας δυσλειτουργίας στο σύστημα προσγείωσης. Την πληροφορία μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τις αρμόδιες υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο Πούλκαβα, το αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός μεταξύ των 162 επιβαινόντων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία επιβεβαίωσε μέσω Telegram πως αεροσκάφος με προορισμό το Μπακού προχώρησε σε κατεπείγουσα προσγείωση στις 03:40 τοπική ώρα, που συμπίπτει με την ώρα Ελλάδας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι οι πτήσεις ανεστάλησαν προσωρινά, χωρίς να διευκρινίζεται ο τύπος του αεροσκάφους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σιλουέτα μπροστά σε σημαίες
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία σταματά τις πτήσεις προς Ιράν και Ισραήλ

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες ανέστειλαν όλες τις πτήσεις προς Ιράν και Ισραήλ λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή. Οι πτήσεις προς χώρες του Κόλπου θα χρειάζονται περισσότερο χρόνο λόγω αλλαγής διαδρομών.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Καταρρίφθηκαν drones κοντά στη Μόσχα, έκλεισε το Βνούκοβο

Δύο ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν σήμερα καθ’ οδόν προς τη Μόσχα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Σεργκέι Σομπιάνιν. Το αεροδρόμιο Βνούκοβο ανέστειλε τη λειτουργία του, ενώ οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων βρίσκονται στο σημείο.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στο Κίεβο καθώς σήμανε συναγερμός για ρωσική επίθεση με πυραύλους. Ο Ζελένσκι προειδοποίησε για μαζική επίθεση, ενώ οι ουκρανικές αρχές κατηγορούν τη Ρωσία για στοχευμένες καταστροφές υποδομών.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζει μεγάλη επίθεση κατά της Ουκρανίας

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επικαλούμενος τις μυστικές υπηρεσίες, ανέφερε ότι η Ρωσία ετοιμάζει μαζική επίθεση κατά της Ουκρανίας. Τόνισε πως οι ουκρανικές δυνάμεις είναι σε ετοιμότητα να απαντήσουν με τα διαθέσιμα αμυντικά μέσα.