ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος

Άνδρας με μαχαίρι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία στον σταθμό Μονπαρνάς

Συναγερμός στον σταθμό Μονπαρνάς στο Παρίσι, όπου άνδρας με μαχαίρι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία μετά από πυροβολισμό. Ο ύποπτος ήταν γνωστός για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι ακινητοποιήθηκε από τη γαλλική αστυνομία στον σιδηροδρομικό σταθμό Μονπαρνάς του Παρισιού, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως ανέφερε η εισαγγελία, αστυνομικός έκανε χρήση του όπλου του κατά του άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια τραυμάτισε ο ίδιος τον εαυτό του με το μαχαίρι.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Φωτορεπόρτερ του Reuters που βρισκόταν στον σταθμό την ώρα του συμβάντος δήλωσε ότι μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε κατά την επέμβαση της αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια ο σταθμός εκκενώθηκε.

Η εισαγγελία υπογράμμισε ότι ο άνδρας ήταν ήδη γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλική αστυνομία δρόμος
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Έξι συλλήψεις για ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο με εκρηκτικά

Έξι άτομα συνελήφθησαν στη Λιόν για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία με εκρηκτικά σε εργαστήριο χρυσού. Η αστυνομία ανέκτησε λεία 12 εκατ. ευρώ. Πέντε εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ελαφρά, οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από σύντομη καταδίωξη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάσχεση εκρηκτικών και όπλων στην Κάλυμνο, σύλληψη 41χρονου κατοίκου

Στην Κάλυμνο κατασχέθηκαν εκρηκτικά, πυροκροτητές, όπλα και αρχαιότητες από την αστυνομία. Συνελήφθη 41χρονος, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και 37χρονος για παρόμοια αδικήματα.
αστυνομία Βανκούβερ δρόμος
ΔΙΕΘΝΗ

Πυροβολισμοί στο Μόντρεαλ: Τρεις νεκροί, μεταξύ τους κι ο δράστης

Τρεις άνδρες, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ο ύποπτος, σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε εβραϊκή συνοικία του Μόντρεαλ. Μια αστυνομικός τραυματίστηκε, ενώ η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται.
Φλόγες σε δρόμο πόλης
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: 1 νεκρός και 219 τραυματίες στις ταραχές μετά τη νίκη της Παρί

Ένας νεκρός, 219 τραυματίες και 780 προσαγωγές είναι ο απολογισμός των χθεσινών ταραχών στο Παρίσι, μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, με λεηλασίες και βανδαλισμούς να σημειώνονται παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία.