ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Γαλλικό ποδόσφαιρο ομάδα
Παίκτες γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας πανηγυρίζουν σε αγώνα πρωταθλήματος παρουσία φιλάθλων.

Γαλλικό Πρωτάθλημα: Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής

Στη 13η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1 καταγράφηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και σημαντικά αποτελέσματα που διαμορφώνουν τη μάχη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν, η Μετς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρεν με 0-1, ενώ η Μονακό επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0. Η Παρί FC ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Οσέρ, ενώ το ματς ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Τουλούζ έληξε 2-2.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου, με τα ζευγάρια: Στρασμπούρ-Μπρεστ, Ανζέ-Λανς, Χάβρη-Λιλ, Λοριάν-Νις και Λιόν-Ναντ.

Στη βαθμολογία, η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στην κορυφή με 30 βαθμούς σε 14 αγώνες, ακολουθούμενη από τη Μαρσέιγ με 29 και τη Λανς με 28. Η Ρεν έχει 24 βαθμούς, ενώ Λιλ και Μονακό βρίσκονται στους 23.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι διαφορές στις πρώτες θέσεις παραμένουν μικρές και κάθε αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την εξέλιξη της σεζόν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλικό ποδόσφαιρο ομάδα
ΔΙΕΘΝΗ

Μαρσέιγ - Ντε Τσέρμπι: «Μας πονάει, δύσκολο να το δεχτούμε»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντε Τσέρμπι, δήλωσε πως η ήττα στα πέναλτι από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Super Cup ήταν οδυνηρή, τονίζοντας την καλή εμφάνιση της ομάδας και την ανάγκη να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο.
Γαλλικό ποδόσφαιρο ομάδα
ΔΙΕΘΝΗ

Ενρίκε: «Το DNA μας είναι να παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως το «παλεύουμε μέχρι τέλους» είναι μέρος του DNA της Παρί, μετά τη νίκη στα πέναλτι επί της Μαρσέιγ για το Super Cup, επισημαίνοντας ότι το πάθος και η επιμονή καθορίζουν την ομάδα του.
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρήξη χιαστών για τον Σαλισού της Μονακό, τέλος η φετινή σεζόν

Ο Μοχάμεντ Σαλίσου της Μονακό υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο στο ματς με τη Λιόν. Παρά το ότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι, οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον σοβαρό τραυματισμό του τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.