ΓΔ: 2104.21 -0.08% Τζίρος: 165.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Επίθεση στη Γάζα
Ισχυρή έκρηξη με σύννεφο καπνού στη Γάζα κατά τον πόλεμο με το Ισραήλ, χαρακτηριστική απεικόνιση σύγκρουσης.

Ισραήλ: ΜΜΕ αναφέρουν τον θάνατο ανώτερου διοικητή της Χαμάς στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε τον ανώτατο διοικητή της Χαμάς, Ραέντ Σαΐντ, με στοχευμένη επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, βασιζόμενος σε ειδικές πηγές, χωρίς άλλες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την εξουδετέρωση του υψηλόβαθμου διοικητή της Χαμάς, Ραέντ Σαΐντ, μετά από στοχευμένη επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων πληροφοριών. Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του πλήγματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινός στρατός: «Σκοτώθηκαν τέσσερις τρομοκράτες στη Ράφα»

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την εξουδετέρωση τεσσάρων τρομοκρατών στη Ράφα, νότια της Γάζας, οι οποίοι εντοπίστηκαν τη νύχτα βγαίνοντας από υπόγειες υποδομές, με την υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οχήματα Ερυθρού Σταυρού Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα ομήρου: Το Ισραήλ δεν θα γιατρευτεί χωρίς τον γιο μου

Η μητέρα του τελευταίου ομήρου της Γάζας ζητά να μην προχωρήσει το ειρηνευτικό σχέδιο αν δεν επιστρέψει ο γιος της ή τα λείψανά του. Ο Ραν Γκβίλι ήταν ανάμεσα στους 251 ομήρους της Χαμάς· οι Αρχές πιστεύουν πως είναι νεκρός, αλλά η οικογένεια ελπίζει.
σημαία Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Νεκρός ο αρχηγός φατρίας κατά της Χαμάς Γιάσερ Αμπού Σαμπάμπ

Ο Γιάσερ Αμπού Σαμπάμπ, γνωστός αρχηγός φατρίας κατά της Χαμάς στη Γάζα, πέθανε σε νοσοκομείο στο νότιο Ισραήλ από τραύματα, σύμφωνα με το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού, επικαλούμενο πηγές.
Σημαία Χεζμπολάχ και Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δικαιολογεί αντίποινα για τον χαμό του αρχηγού της

Ο Ναΐμ Κάσεμ, ηγετικό στέλεχος της Χεζμπολάχ, δήλωσε πως το κίνημα διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει στη δολοφονία του στρατιωτικού της αρχηγού από το Ισραήλ, τονίζοντας ότι η απάντηση θα δοθεί όταν κριθεί κατάλληλο.
Κατεστραμμένη Γάζα πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Γάζα: Η Χαμάς ζητά αποχώρηση εγκλωβισμένων μαχητών από σήραγγες

Η Χαμάς ζήτησε από μεσολαβητές να πιέσουν το Ισραήλ ώστε να επιτρέπεται σε μαχητές της, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υπόγειες σήραγγες στη Γάζα, να επιστρέψουν στα σπίτια τους, κατηγορώντας το Ισραήλ για ευθύνη στις ζωές τους.